Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @emrata

Emily Ratajkowski røper en av sine største icks

– Jeg har ikke sett han siden.

Emily Ratajkowski er en av mange kjente fjes som har sin egen podcast. I fjor høst lanserte 32-åringen podcasten High Low with EmRata, hvor hun snakker om alt fra politikk og feminisme til sex, forhold og TikTok.

I gårsdagens episode har modellen besøk av influencer Remi Bader. Blant temaer som kroppsbilde, grenser, sosiale medier og inkludering i motebransjen, kommer de inn på deres største icks, eller turnoffs om du vil.

– Min nyeste ick er menns ankler. Synlige ankler. Jeg hater det, sier Ratajkowski.

– En ankel som synes på den kjekkeste mannen vil ødelegge dagen min, legger hun til.

Men det stopper ikke der.

– Når de setter seg ned og buksebenet trekker seg opp og jeg ser ankelen er jeg sånn…, sier hun og brekker seg.

Ikke nok med det. Ratajkowski innrømmer at hun til og med sluttet å date en mann fordi han gikk med korte bukser.

– Jeg sverger til gud det var en mann jeg datet og han kom over i korte bukser og sko som gjorde at man så anklene hans. Og jeg har ikke sett han siden. Jeg sverger på Sly sitt liv, sier hun og refererer til sønnen Sylvester.

Emrata røper en av sine største icks. Foto: Instagram/ @emrata

Emily Ratajkowski kommer med flere avslørelser i ukens podcastepisode.

Modellen tar nemlig opp anklagene om at hun poserer for paparazziene når hun går tur med hunden sin.

– Hvis jeg har 10 fotografer rundt meg og jeg går tur med hunden min, ja altså, da sørger jeg for at kroppen min er i en viss posisjon for å se bra ut, sier hun.

– Jeg blir kritisert for det.

32-åringen påpeker at hun har sine usikkerheter som følge av å være i rampelyset konstant.

– Jeg ville likt å se hvem som helst bli fotografert så mye som meg og se om dere ser perfekt ut på hvert eneste bilde, sier hun.

Les også: Kate Moss: – Ingen kommentar, neste spørsmål

Siste saker

Mest lest nå
Les mer