Selam Fessahaye teamer opp med Ellos

Selam Fessahaye SS19. Foto via Vogue

Nettgigant teamer opp med svensk designeryndling

– Hun har så mange ekstravagante antrekk som likevel har så mye edge.

Den svenske moteskaperen Selam Fessahaye var på alles lepper da Kronprinsesse Victoria av Sverige valgte å gå med en kreasjon signert designeren under Nobel-gallaen i vinter.

Nå teamer designeren opp med Ellos om en eksklusiv partykolleksjon.

Helt siden Selam Fessahaye debuterte under moteuken i Stockholm høsten 2018, har hun gjort stor suksess som en av Sveriges hotteste designere. Sammen med blant annet Michael Olestad skal designeren vise under vinterens moteuke i København som starter neste uke.

Kronprinsesse Victoria iført Selam Fessahaye. Foto: Pascal Le Segretain via Getty

Designsamarbeidet med Ellos er en festkolleksjon i et begrenset antall med couture-preg. Den vil selges ekslusivt på nettbutikkens nettside i april.

– Som designer skaper jeg som regel showpieces og gallakjoler for eksklusive, unike anledninger. Derfor er det helt fantastisk gøy at jeg, sammen med Ellos, har fått muligheten til å skape noe lignende for et større publikum, sier Selam Fessahaye i en pressemelding.

– Gjennom samarbeidet med Selam Fessahaye kan Ellos utvide horisonten og ta det neste store steget innen mote. Dynamikken mellom en ledende kommersiell mote- og hjeminnredningsaktør som Ellos og en modig og nyskapende designer som Selam er fantastisk, og resulterer i noe helt spesielt. Vi åpner en unik sjanse for flere kunder til å kjøpe Selams enestående design, sier Johan Kromer, sortimentsdirektør i Ellos.

Fessahaye beskrives som Sveriges nye motemirakel og har fått omtale av Vogue, og representerer både mangfold og kreativitet, samtidig som hun setter kvinnen i fokus. Da hun kledde opp artist Julie Bergan under fjorårets Spellemann, fikk hun mye ros fra Bergan og stylist Hodo Musa.

– Hun har så mange ekstravagante antrekk som likevel har så mye edge.

Les også: Norsk motemerke til prestisjetung Paris-messe