Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dua Lipa
Vil du ha ukentlige mailer fra superstjernen? (Foto: Instagram / @dualipa)

Dua Lipa rett i innboksen?

– Ikke din vanlige turistguide.

Elsker du, som oss, tips om alt mulig rart? Eller er du kanskje den i vennegjengen alle spør til råds om hvor de skal feriere, spise eller gå ut?

Da er kanskje Dua Lipa som deg – for den britisk-albanske superstjernen har nemlig startet et ukentlig nyhetsbrev med nettopp livsstilstips; Service95.

Hun kaller seg selv ‘venner og families go-to’ for råd og tips og er visst en racer på lister. Nå vil hun dele dem med fansen.

Dua Lipa
Dua Lipa vant pris under årets Grammy-Awards. (Foto: Kevin Mazur/Getty)

For etter mange år med reising og turneer begynner listene å bli lange. Og det er ikke bare Dua selv vi skal få høre fra.

Service95 er gratis for alle abonnenter, og skal dekke alt fra ‘ukjente hotspots til up-and-coming artister’ og reisetips, skriver Dua selv på sin Twitter-konto. I en video forteller hun at inspirasjonen fra navnet kommer av fødselsåret hennes og tanken om seg selv som ’til tjeneste’ for fansen og følgerne sine.

Og ja – Duas verden ser unektelig ganske så fab ut?

Dua Lipa
Kanskje vi får høre fra venninnen Donatella Versace? (Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty)

Nyhetsbrevet skal fungere som en hub og plattform som skal ‘servere en kuratert blanding’ av lister, anbefalinger, historier, informasjon, tanker, perspektiv og samtaler.’ Hun har samlet ulike stemmer fra hele verden som skal bidra med perspektiver på mote, kunst og politikk – fra etablerte stemmer til nykommere.

-Jeg vil vise det som er under radaren. Det du ikke finner i den vanlige turistguiden, sier hun i videoen.

Dua Lipa
Livet på solsiden. (Foto: Instagram / @dualipa)

Prosjektet vil også omfatte podkasten At Your Service, samt et fokus på aktivisme og hva unge folk kan gjøre med engasjementet sitt. Gjestene skal være en blanding av politiske gressrotsaktivister og Dua Lipas A-list-venner, skriver Vogue.

Lipa er ikke den første superkjendisen som utvider brandet med livsstilstips; tenk på Gwyneth Paltrows Goop eller Kourtney Kardashian-kopien Poosh.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Kanskje er Dua din nye livsstilsguru?

Les også: Gwyneth Paltrow slår til med kontroversielle råd

Siste saker

Mest lest nå
Les mer