Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Do’s and don’ts på nyttårsaften

Skulle du være i tvil om hva som er innafor og utafor på årets siste dag, har Melk & Honning gjort det enkelt for deg med denne lille oversikten.

I morgen er det duket for dagen de i 1999 var overbevist om at skulle få verdens datasystemer til å krasje. Nyttårsaften er dagen mange elsker å hate, men det er kanskje også den dagen i året det er knyttet høyest forventninger til (kanskje med unntak av julaften hvis du har ønsket deg noe helt spesielt).

DO’s

  • Få deg et nyttårskyss. Kyss noen når klokka slår tolv, men pass på så du ikke havner rett i det andre «don’t»-punktet.
  • Det er én dag i året du kan gå bananas på antrekket uten at noen snakker bak ryggen din. Finn frem alt du har av glitter, paljetter og glam, ta det på deg, gå til innkjøp av enda litt mer og ta på deg det også.
  • Skal du arrangere middag, få en snakkesalig eller utadvent venn til å holde takk for maten-tale. Tips til tema: oppsummering av året som har gått (enten internt i vennegjengen eller i verden),
  • Kjenner dere hverandre godt, kan dere skrive ned spådommer om hverandre i 2018 på hver deres lapp, f.eks. hvem kommer til å slå opp, bytte jobb, bli gravid, flytte, få seg kjæreste, kjøpe leilighet, få A på eller stryke eksamen…. Den personen spådommen handler om, skriver ja/nei bak hver påstand, og så er det om å gjøre å ha flest rette om seg selv til neste år.
  • Drikk champagne!
  • Sørg for at ABBAs «Happy New Year» spilles minst fem ganger i løpet av kvelden.

DON’Ts

  • Sprute champagne. Just don’t.
  • Bli med noen hjem og måtte smyge deg gjennom byen med ballkjole, hullete strømpebukser og høyhelte sko på Verdens Bakfull Dag.
  • Fyre av pinneraketter du eller noen andre har smuglet over grensa (ulovlig og farlig).
  • Sende opp raketter innenfor ring 2 (også ulovlig og farlig).
  • Drikk deg så full at du slukner før tolv (lovlig, men kjedelig).
  • La hunden eller katten være alene hjemme.

Hovedbilde: Stylecaster.com

Siste saker

Mest lest nå
Les mer