Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Designer Donna Karan innlagt med korona
Donna Karan her med Kendall Jenner under DKNYs 30-årsjubileum i 2019. (Foto: Cindy Ord/Getty Images for DKNY)

Donna Karan var innlagt på sykehus med COVID-19

«Vi tror aldri ‘det kommer til å skje meg’. Det trodde i alle fall ikke jeg.»

Den amerikanske motedesigneren Donna Karan bak det selvtitulerte merket Donna Karan og DKNY ble innlagt med korona.

Det avslørte 72-åringen selv på sin Instagram-konto. Hun snakket også ut om sykehusinnleggelsen under den virtuelle innsamlingsaksjonen Women for Ray som støtter Ray McGuire som New Yorks ordførerkandidat.

Karan skal ha testet positivt for COVID-19 etter at hun ble utsatt for viruset bare dager før hun fikk første dose av vaksinen.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Donna Karan (@donnakaranthewoman)

«Vel, vi tror aldri ‘det kommer til å skje meg’. Det trodde i alle fall ikke jeg. Men sprøtt nok, dagen etter at jeg fikk den første dosen av vaksinen, ble jeg fortalt at jeg hadde blitt utsatt for COVID-19 et par dager tidligere. Jeg og mine ansatte testet oss, og jeg testet positivt», skriver hun i caption til bildet der hun ligger med munnbind på og med kanyle i armen i en sykehusseng.

Bare et par dager etter delte hun igjen en serie av bilder, denne gangen forteller hun at hun føler seg bedre etter at hun måtte legges inn på sykehus.

Hun benytter også muligheten til å komme med et hjertesukk hva gjelder helsevesenet som lenge har vært en av designerens kampsaker.

«Tusen takk til legene som guidet og støttet meg på akutten søndag kveld. Jeg hadde plass på første rad til å se våre frontlinjearbeidere i arbeid. Jeg har det bra, og kan ikke understreke nok mannen min Stephans ønske om å ta vare på sykepleierne. De tok så godt vare på meg», skriver hun i caption.

«Jeg kan ikke tro hvor mye dere har å gjøre på akutten, venterommet og til og med i gangene. Jeg vil hedre det dere gjør for oss alle hver eneste dag. Dere er mine helter», skriver hun avslutningsvis.

Søndag kveld postet 72-åringen en video der hun forteller at hun nå har testet negativt for COVID-19.

«Det er akkurat to uker siden jeg ble utsatt for Covid, og i dag er jeg negativ. Jeg kan ikke takke legene, sykepleierne og frontlinjearbeiderne som det siste året har tatt seg av alle pasienter og deres kjære nok», skriver hun.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Donna Karan (@donnakaranthewoman)

Les også: Supermodellen åpner opp om fødselen og mammalivet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer