Dior har åpnet ny butikk på Champs-Elysees i Paris

Dior har åpnet Champs- Élysées-butikk

Vil ha luksusen tilbake til gaten.

Tidligere i juli åpnet Dior ny butikk i den ikoniske handlegaten Champs-Élysées i Paris. Det erkefranske motemerket flyttet fra Avenue Montaigne til den ikoniske gaten i et spektakulært butikklokale, hvor design signert Maria Grazia Chiuri og Kim Jones blir brukt i innredningen.

Den nye Dior-butikken går over tre etasjer og tar for seg motehusets arv og ny arkitektur. I det man kommer inn i butikken er det første som møter deg motehusets FW19/20-kolleksjoner for menn og kvinner. Videre er det sko, tilbehør til han og henne, smykker og parfymer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

For å ære arven etter Christian Dior inkluderer interiøret verk fra Paolo Castelli, Osanna Visconti di Modrone, Philippe Malouin, Dimore Studio og Ramy Fischler.

Les også: Mer Dior for danske prins Nikolai

Fra turistfelle til luksusgate

Champs-Élysées er en ikonisk gate i hjertet av Paris. Det er dog ikke til å stikke under stol at strekket fra Triumfbuen og nedover mot Place de la Concorde har blitt svært turistifisert og preget av kjedebutikker.

Dette har bystyret i den franske hovedstaden lagt merke til, like godt som resten av pariserne og tilreisende. For å gjøre noe med dette tar de nå store grep for å ta luksusen tilbake til handlegaten.

Tidligere i våres åpnet luksusvarehuset Galeries LaFayette dørene i gaten. Nå har Dior altså valgt å gjøre det samme.

JLL Real Views skrev høsten 2018 at Champs-Élysées innen 2020-2025 vil se og føles helt annerledes ut. Direktør for prosjekt ved selskapet JLL France, Julien Walid Goudiard, forklarer at det er på tide man ser den populære gaten i sitt fulle potensiale. Han forteller at gaten skal være et sted for business, så vel som shopping, kultur, hoteller, barer og restauranter.

Da Goudiard uttalte dette var et av målene for gaten at Galeries LaFayette skulle ønske å åpne en Champs-Élysées-butikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Slik former kvinner motebransjen og de største motehusene nå