Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Diane Von Furstenberg får ny kreativ sjef

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Med en plassering blant en av de ti mest ønskede motemerkene folk flest ønsker å jobbe hos, er Diane Von Furstenberg en kvinne og et brand du ikke bør undervurdere. I en alder av 69 holder den belgisk-fødte designeren fortsatt koken, men det betyr ikke at en ikke kan hente inn yngre krefter i staben.


Idag ble det nemlig kjent at omslagskjolens mor henter inn Jonathan Saunders i stillingen som kreativ sjef. Saunders gikk i 1999 ut av Glasgow School of Art med en Bachelor innenfor tekstilprint og tok en Master innenfor samme fag på prestisjetunge Central Saint Martins i 2002. Dette hjalp sikkert noe på den alltid fargerike Furstenbergs ansettelsestanker.

Les også: Dianes beste skjønnhetstips før fylte 30

Etter rykter om en mulig tiltredelse hos Dior etter at Raf Simons brått forlot motehuset, er det dog nå bekreftet at den unge briten trår inn hos DVF som har holdt på siden 1970. Ifølge The Fashion Law kunne ikke Furstenberg selv vært mer fornøyd.

– Jonathans ekstraordinære lidenskap for farger og trykk, hans uanstrengte design og hans ønske om å få kvinner til å føle seg vakre, gjør ham til den perfekte kreative kraften til å lede DVF inn i fremtiden, sier Diane og legger til at hun ikke kunne ha funnet en verken kulere eller mer intelligent designer.

Saunders selv er minst like fornøyd og mener merkets ånd fortsatt er like relevant idag.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Her er bildene av Pharrells sommerkolleksjon for Adidas

Les også
Bella Hadid er kåret til den mest stilfulle personen på planeten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer