Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette vet vi så langt om sesong 2 av nye Gossip Girl
Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Dette vet vi så langt om sesong 2 av nye Gossip Girl

Gleder du deg til mer Gossip Girl?

Reaksjonene var mange da vi i fjor sommer fikk en reboot av den ikoniske serien. Nye hovedpersoner og intriger som utspiller seg på Upper East Side i New York ble tatt godt imot av mange, mens andre hatet tanken på Gossip Girl uten Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Chuck Bass og Nate Archibald.

Men én ting er i hvert fall sikkert: den nye versjonen av serien er uten tvil mer mangfoldig enn den originale.

En ny sesong av Gossip Girl-rebooten på vei, og vi har samlet det vi vet om den kommende sesongen så langt.

Innspillingen er snart ferdig.

Den offisielle Twitter-kontoen til Gossip Girl postet en liten snutt i begynnelsen av februar, der de kunne avsløre at innspillingen av sesong 2 var i gang. Og ifølge serieskaperen Joshua Safran, er de straks i mål.

«Vi er 75% ferdige» skrev han på Twitter i forrige uke.

Det blir trolig enda mer drama i sesong 2.

Selv om den første sesongen var proppet full av drama og intriger, kan vi ifølge Safran vente oss enda mer av dette i den kommende sesongen.

«Denne sesongen er UTEN TVIL mer kaotisk» kunne han også avsløre på Twitter i forrige uke.

Og det stopper ikke der. På spørsmål om hva som vil være den største forskjellen i den nye sesongen, kommer Safran med nok et hint.

«Det jeg sa vi ikke kom til å gjøre i sesong 1, får en viss karakter oss til å gjøre i sesong 2» skriver han videre på Twitter.

Les også
5 norske designere som har gjort hobbyen sin til business på Instagram

Akkurat hva Safran hinter til er ikke godt å vite, men det høres lovende ut!

Det blir trolig enda mer drama i den kommende sesongen av Gossip Girl. Foto: HBO

Alle i rollebesetningen er med videre.

Det er heldigvis ingen av hovedrollene som hverken har dødd, flyttet eller av en eller annen grunn har forsvunnet. Det er dermed god grunn til å tro at alle er med videre.

Zoya Lott (Whitney Peak), Julien Calloway (Jordan Alexander), Otto «Obie» Bergmann (Eli Brown), Max Wolfe (Thomas Doherty), Kate Geller (Tavi Gevinson), Audrey Hope (Emily Alyn Lind) og Akeno «Aki» Menzies (Evan Mock), Luna La (Zión Moreno), Monet de Haan (Savannah Lee Smith) dukker alle opp i den nye sesongen.

Alle hovedpersonene er med videre. Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Det er en mulighet for at Georgina Sparks fra originale Gossip Girl dukker opp.

I tillegg til at alle favorittkarakterene våre returnerer, kan det virke som at en gammel kjenning også dukker opp i sesong 2. Selv om vi gjerne skulle sett Serena eller Blair tilbake på Upper East Side, er det likevel stas om andre karakterer fra den originale serien gjør et comeback.

I forrige uke postet den offisielle Instagram-kontoen til Gossip Girl en liten teaser, av det som ser ut som Georgina Sparks som sitter i en teatersal. It only takes one spark… to start a fire står det også i videoen. Det virker som et ganske klart hint om at selveste Georgina Sparks er klar for å lage drama i den kommende sesongen, eller hva?

Antrekkene ser lovende ut.

Gossip Girl er selvsagt ikke det samme uten inspirerende antrekk. Det hjelper også veldig at kostymedesigneren fra den originale serien, Eric Daman, også er den som designer antrekkene i rebooten.

Les også
Foreo-sjefen: – Skjønnhetsteknologibransjen er i stadig endring

Paparazzibilder fra innspillingen har gitt oss noen nokså lovende bilder av noen av antrekkene vi kan vente oss i den nye sesongen.

Zión Moreno som Luna La. Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
Jordan Alexander som Julien Calloway. Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
Thomas Doherty som Max Wolfe. Foto: Jason Howard/Bauer-Griffin/GC Images
Jordan Alexander og Savannah Smith på settet til Gossip Girl. Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Premieredatoen er enda ikke kjent.

Vi vet fortsatt ikke når den nye sesongen slippes. Men med tanke på at innspillingen snart er ferdig, kan det tenkes at sesong 2 har premiere mot slutten av året eller begynnelsen av neste år.

Les også: 9 serier vi vil binge i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer