Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette vet vi om siste sesong av Killing Eve
Alle foto: Instagram/@killingeve

Dette vet vi om Killing Eve så langt

Se de nyeste bildene her.

Før Emily in Paris og Bridgerton var det Killing Eve.

Serien som tok sultne bingere med storm tilbake i 2018 bød på mange fråtsbare øyeblikk.

I Killing Eve møter vi Eve, en sylskarp sikkerhetsagent i MI5 som kjeder seg i kontorjobben sin, og som drømmer om å være spion. Villanelle er seriens talentfulle leiemorder, som bader i luksusen jobben hennes gir henne. Spik spenna gæren. Begge blir besatt av hverandre, og man klarer ikke å se bort fra den nervepirrende katt-og-mus-leken, krydret med humor. Og kremen av mote.

Killing eve
Eve får en aldri så liten makeover (eller undercover?) i siste sesong.

I tillegg til et både til tider nervepirrende og komisk plott med mange glimt i øyet, har særlig Villanelle, spilt av britiske Jodie Comer, fått mye oppmerksomhet for både sin lekre garderobe og ikke minst sin plettfrie og glødende hud.

Serieskaperne har også klart å utnytte den store suksessen og rett og slett melket kua for alt den er verdt, med blant annet et noe vågalt undertøyssamarbeid og et mote- og skjønnhetsmerke inspirert av Killing Eve-universet.

Og gleden var stor da produsentene i 2020 kunne bekrefte at en fjerde sesong er på vei. Og nå nærmer det seg.

Dette vet vi om den nyeste sesongen av Killing Eve.

villanelle
Er Villanelle blitt prest?

Den fjerde sesongen av serien vil ha premiere på BBC America 27. februar, ifølge Glamour. Når sesongen, som det ryktes vil bli den siste (for hvor mange ganger er det egentlig mulig å drepe Eve?), vil komme til HBO Max er usikkert.

Det nyeste sesongen av Killing Eve ble påvirket av koronapandemien, som så mange andre produksjoner. Ettersom serien blir spilt inn på mange ulike europeiske lokasjoner, ble det rett og slett umulig å gjennomføre filmingen og det hele stoppet opp allerede i juli 2020, ifølge Deadline. I oktober 2021 kunne BBC imidlertid røpe at produksjonen var i gang igjen.

carolyn
Carolyn mistet sønnen sin Kenny.

Siste sesong skal ifølge produsentene handle om Eve som er på hevntokt, mens Villanelle har funnet seg et nytt samfunn, for å bevise at hun ikke er et monster.

Etter å ha drept Paul, skal Carolyn ty til drastiske metoder for å fortsette jakten på De Tolv og personen som drepte sønnen hennes Kenny.

Les også
5 norske designere som har gjort hobbyen sin til business på Instagram

Vi finner fremdeles Jodie Comer som sjarmerende Villanelle, Sandra Oh som Eve og Fiona Shaw som Carolyn. I tillegg til Camille Cottin – for mange kjent fra Netflix-serien Ring min Agent! og ikke minst House of Gucci-filmen med Lady Gaga, som Hélène.

killing eve
Er Villanelles sjef Hélène en dame å frykte?

Bak hver sesong av Killing Eve har det stått en kvinne. Mens Phoebe Waller-Bridge skrev første sesong, Emerald Fennell den andre og Suzanne Heathcote den tredje, er det Laura Neal som har skrevet fjerde sesong. Hun står bak andre serier som Sex Education og Secret Diary of a Call Girl.

sandra oh
Eve spilles av Sandra Oh.

Nylig slapp Instagramkontoen til Killing Eve en teaser til den siste sesongen.

Les også: Netflix lanserer make-up inspirert av denne seersuksessen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer