Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Ida Brun

Dette skjer i Oslo denne helgen

Har du planer for helgen?

Yess, nå er det endelig helg igjen – og det liker vi. Sove lenge, spise god mat, drikke vin, feste hele natta og gjøre akkurat som man vil helt frem til mandagen igjen. Ingenting er bedre.

Hvis du bor i Oslo og vil finne på noe gøy denne helgen så kan vi hjelpe deg på veien.

Melk & Honning har samlet en liste ting som skjer i Oslo denne helgen.

Ingensteds – slippfest Natt & Dag

Start helgen med en fest, og få med deg Natt & Dag sin fest på Ingensteds denne fredagen.

Med seg har de hiphop-kollektivet Gjenfødt Kultur, Plaza fra Undergrunn og Dj Nan. En fest verdt å få med seg.

Lilleaker Bazar

Oslos første bazar for vintage og secondhand klær har sesongåpning lørdag 1. april. Det er åpent fra klokken 10:00 til 15:00, og her kan du finne alt fra designerbrands til rimeligere vintage klær.

Hvis du trenger å oppdatere vårgarderoben og er på jakt etter noen skatter, hadde vi så absolutt tatt turen hit. Adressen er Lilleakerveien 2.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Alexandra Villefrance (@lilleakerbazar)

Babbo Collective åpner på Løkka

Lørdag åpner Babbo Collective på Grünnerløkka. Nærmere bestemt i det tidligere lokalet til Liebling, med adresse Øvrefoss 4.

Surdeigbakeriet, kaféen og spisestedet blir det tredje av Babbo Collective sine sjapper i byen. Her kan vi love deg at det blir folksomt i helgen, så lurt å være tidlig ute hvis du vil nyte en deilig brunch eller et glass vin.

Utstillingen «Thorvald Hellesen. Kubistisk pioner»

På Nasjonalmuseet åpner utstillingen «Thorvald Hellesen. Kubistisk pioner» fredag 31. mars.

Hellesen var en kubistisk pioner, og var i sentrum av den mest avanserte kubismen i Paris. Dette er den første museumsutstillingen viet Hellesens kunst, og Nasjonalmuseet har et håp om at flere skal bli kjent med Norges første konsekvente kubist.  

Utstillingen står til 20. august, så hvis du ikke skulle rekke det denne helgen – fortvil ikke, du har fortsatt god tid.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av nasjonalmuseet (@nasjonalmuseet)

Broder John på BLÅ

Etter over et tiår som artist har Broder John blitt et kjent navn i hiphopen og i Sverige. På sin turné så stopper han innom Oslo og BLÅ nå på lørdag.

Artisten har en tilstedeværelse på scenen som fanger publikum og spiller musikk som fengsler – en konsert som er verdt å få med seg.

Oslovelo feirer 7 år

I over hele elleve timer skal Oslovelo ha bursdagfest.

De fyller syv år og skal feire seg selv på lørdag fra klokken 14:00 og utover. Med en lineup av DJer med blant annet Fredfades så lover dette godt. Etterfesten fortsetter videre på BLÅ utover natta.

Trekanten

Lyst til å danse litt i helgen? På Trekanten har de DJer både fredag og lørdag, hvor muligheten for å danse litt vil by seg. Trekanten ligger supersentralt i byen, rett vet St. Olavs Plass – og har på kort tid blitt et av Oslos hotteste utesteder.

Søndagsmarkedet i Ingensgate

Hver søndag arrangeres det markdet i Ingensgate fra klokken 12:00 til 17:00. Lokal kunst og håndverk, smykker, vintage, duftlys og mat er bare noen eksempler på hva du kan finne her.

Loppemarked på Birkelunden

Nesten hver søndag året rundt er det også loppemarked på Birkelunden. Perfekt å ta turen hit i samme slengen som markedet i Ingensgate. Her er det mange stands med mye forskjellig, alt fra kopper og krus til smykker og klær. Er du på utkikk etter noen skatter, så skal du ikke se bort ifra at du kan finne noen her.

Show på Nieu

Lyst på en god latter denne helgen? Da bør du ta deg en tur på Nieu. De har fullt opplegg hver kveld hele helgen, med noe for enhver. Er du for eksempel hangover på søndag, så passer det fint å kombinere det med et gøy show med samme navn.

Les også: 5 kaféer i Oslo perfekt til brunsj

Siste saker

Mest lest nå
Les mer