Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Ida Brun

Dette skjer i Oslo denne helgen

Skal du nyte finværet i Oslo?

Yey, nå er det endelig helg igjen – og det liker vi. Sove lenge, spise god mat, drikke vin, feste hele natta og gjøre akkurat som man vil helt frem til mandagen igjen. Ingenting er bedre. Det er spådd fint vær, så denne helgen lover godt.

Hvis du bor i Oslo og vil finne på noe gøy denne helgen så kan vi hjelpe deg på veien.

Melk & Honning har samlet en liste med ting som skjer i Oslo i helgen.

Flokemarked x Olwiljo

Søndag 23. april skjer Flokes første markedscollab med designeren Olwiljo. Flokes lokaler i Markveien 35B kl. 12:00 – 17:00 er gjort om til et marked fylt med produkter som unge folk selv har designet og laget. Her kan du blant annet finne redesignede plagg, malerier, smykker, vintage, prints og håndlagde kopper.

Oslo Open

Denne helgen åpner over 397 kunstnere døren til sine atelier. Lørdag 22. april er atelierene åpne øst for Akerselva, og søndag 23. april er atelierene åpne vest for Akerselva. De er åpne fra klokken 12:00 – 17:00, og du kan gå på egen hånd eller bli med på en gratis ateliervandring med guide.

FJONG med pop-up på Steen & Strøm

Fjong er en utleieplattform for klær og tilbehør, hvor kundene kan abonnere på klær via månedlig medlemskap, leie på engangsbasis eller kjøpe brukt. Denne helgen har de en pop-up hos Steen & Strøm hvor det beste fra utleieplattformen vises frem. Det vil også presenteres nyheter som ikke er lansert på selskapets nettside enda. Hvis du trenger en ny kjole til et selskap, anbefaler vi deg å leie fra FJONG – bra for miljøet og bra for lommeboka.

Fjong har pop-up på Steen & Strøm i Oslo. Foto: Ida Brun

Post Malone i Telenor Arena

Lørdag 22. april spiller artiste Post Malone i Oslo. Han starter sin Europaturne i hovedstaden med et show som allerede har mottatt bra omtale og hyllest i Amerika. Det er igjen billetter, så du kan fortsatt få med deg rapperen sin konsert!

Kafeteria August

Hver helg har Kafeteria August ulike DJ-er som lager god stemning i sjappa. Denne helgen er det Roger og snublerud som står på programmet. Med 18 varme, noe godt i glasset og bra musikk, så er det klart man kommer i godt humør.

Monument City Festival

Glad i elektronisk musikk og rave? Da er denne festivalen noe for deg. Her får du mulighet til å danse hele helgen til deilig musikk, og i et miljø hvor alle skal kunne føle seg komfortable og frie. Festivalen er allerede i gang, og det er fult opplegg hver dag frem til søndag.

Klubb Verdensstjerne på BLÅ

Fredag 21. april kommer Klubb Verdensstjerne til BLÅ. Med Oli XL & Ingrate, Sport7000 og Fakethias bak spakene blir det god s! Oli XL er en eksperimentell musikker fra Stockholm, som tidligere har spilt på by:LArm. For anledningen har han med seg sin danske venn Ingrate.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av BLÅ OSLO (@blaaoslo)

Han Herman spiller på Revolver

I mars var han månedens urørt på NRK P3, og i sommer skal han spille på en rekke festivaler rundt om i landet. Denne helgen spiller han på Revolver, og det er en fin mulighet til å få med seg stjerneskuddet før han blir verdenskjent.

De må føde oss eller pule oss for å elske oss

Tre kvinner snakker, diskuterer, krangler og hopper inn og ut av situasjoner, karakterer og problemstillinger. De ser ulikt på verden, men verdens blikk på dem oppleves ofte begrensende. Er det lov å fuckings hate Beyoncé?

Denne helgen er det siste mulighet til å få med seg den hyllede og prisvinnende brakdebuten på Nationaltheatret til forfatter og dramatiker Camara Lundestad Joofs.

Loppemarkeder i Oslo

Det er høysesong for loppemarkeder i Oslo for tiden. I helgen er det en del loppemarkeder rundt om i byen. Melk har laget en egen liste over vårens loppemarkeder, så les mer om hvor og når de ulike markedene er her.

Les også
Noah Beck lanserer kjønnsnøytralt undertøysmerke

Les også: 7 fine blomsterbutikker i Oslo

Siste saker

Mest lest nå
Les mer