Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Flere i redaksjonen ønsker seg ting fra Bottega Veneta. Her fra merkets SS'20-kampanje, skutt av Tyrone Lebon med modell Mica Arganaraz

Dette ønsker Melk & Honnings redaksjon seg nå

Sensommerens ønskeliste.

Vi beveger oss inn i den siste delen av sommeren. Selv om mange ikke fikk mulighet til å reise langt av sted grunnet korona, har man vært heldige med været mange steder i landet. Shortser, solbriller, bikinier og sandaler har fått kjørt seg.

Kanskje har man lyst til å unne seg noen siste sommerlige ting før sesongen er over, eller man vil investere i noe til høsten allerede.

Her er det Melk & Honnings redaksjon ønsker seg akkurat nå.

Les også: M&H toppliste: 13 pene kjoler til bryllup og sommerfester

Ingrid Bruvik

Dette ønsker Melk & Honnings redaksjon seg nå
Ingrid Bruvik. Foto: Privat
Skinnveske fra Marni, kr 17 699 her.

– Denne skinnvesken var jeg innom Moniker å så på for kanskje ett år siden. Den har fortsatt ikke helt forlatt bevisstheten. Det er vel et tegn. Klassisk, stilren og faktisk ikke sett på en eneste influencer jeg kjenner. Prismessig ligger den likevel i drømmeland, for min del.

Escentric Molecules 01, kr 1000 her.

– Det er nesten litt flaut å skrive at jeg fortsatt bruker Escentric Molecules. Tretten år etter første gang jeg leste om denne parfymen – som ikke egentlig er en parfyme – og måtte bestille den på nett til Norge. Duften inneholder kun ett molekylært duftstoff, Iso E Super. Effekten kommer først når den påføres varm hud.

Dette ønsker Melk & Honnings redaksjon seg nå
Mohair-genser fra American Dream, kr 1599 her.

– Denne strikkegenseren har mitt navn på seg. Perfekt til de litt kjøligere sommerkveldene vi vet kommer, og mot høsten. Ser for meg akkurat hvor fin den er til hvit shorts og veldig brune bein.

IPhone 12 deksel, kr 620 her.

– Har akkurat investert i en ny iPhone. Har klart å holde de andre jeg har hatt helt skadefrie, utrolig nok. Ikke snikskryt. Vil ha noe fint å se på, siden mobilen dessverre er i hånden 24/7. Men det er ikke så mye spennende der ute. Til jeg finner det perfekte dekslet, får dette duge.

Speil fra Reflections Copenhagen, kr 9100 her.

– Når jeg vinner i Euro Jackpot skal dette speilet bli mitt. Passer perfekt i stuen min som allerede ser ut som et lite Shangri-La, med velursofa, blomstertapet og gullamper fra Flos. More is more!

Helene Lundgreen

Dette ønsker Melk & Honnings redaksjon seg nå
Helene Lundgreen. Foto: Privat
Rosa Pouch Bag fra Bottega Veneta, kr 17 300 her.

– Jeg falt pladask for denne vesken da jeg så den under armen til en influencer på Instagram tidligere i sommer. Håndklestoffet, fargen og fasongen er perfekt både til pynt og hverdagslige antrekk. Prisen er dessverre litt stiv, men det er jo tross alt en investering?

Dette ønsker Melk & Honnings redaksjon seg nå
Kort kjole med puffermer og åpen rygg fra & Other Stories, kr 990 her.

– Selv om sommeren går mot slutten, er det aldri – i mine øyne – for sent å gå til innkjøp av enda en sommerkjole. Denne supersøte kjolen med puffermer og åpen rygg har jeg hatt et godt øye til lenge, så jeg tror nesten jeg må klikke den hjem snart, så jeg forhåpentligvis rekker å bruke den før sommeren er over.

Bikini fra Hunza G, ca kr 1800 her.

– Et siste kjøp før sesongen er over må bli denne bikinien fra Hunza G. Et av de hotteste merkene innen badetøy denne sommeren, og det med god grunn.

Hårbørste fra Mason Pearson, kr 1050 hos Heaven Scent.

– Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av håret mitt. Denne hårbørsten fra Mason Pearson, laget av villsvinhår i kombinasjon med nylon, har lenge stått på ønskelisten. Jeg har lest mye bra om denne, og velger å tro at den er verdt prisen. En investering for håret rett og slett.

Dette ønsker Melk & Honnings redaksjon seg nå
Ferm Living Casca vase, kr 599 hos Moniker Home.

– Friske blomster er prikken over i-en i ethvert rom hele året spør du meg. Jeg har lenge vært på utkikk etter en skikkelig fin vase som både er fin i seg selv og med blomster i. Denne vasen fra Ferm Living i oransje står høyt på ønskelisten min akkurat nå.

Caroline Krager

Foto: Instagram @carolinekrager
Beige cardigan, Kr 4699 fra Rohe Woman hos Moniker.

– Som et august-barn, er den melankolske stemningen som begynner å snike seg innpå oss på sensommeren noe jeg digger. Så snart juli er overstått er jeg mentalt ferdig med sol og bading og gleder meg til mørke, litt friske kvelder på terrassen. Da er denne genseren ideell. Med en høyhalset litt tynnere genser under, er den også perfekt om høsten.

Svarte og rosa boots, kr 11 470 hos Matches Fashion

– Siden jeg bor mye av tiden i London, er det lurt med litt høye boots for å balansere over store vanndammer. Disse fra Bottega Veneta med tyggegummirosa såler, får jeg helt vann i munnen av. De er litt too much, men samtidig helt perfekte. Kanskje de blir høstens boots for meg – om jeg plutselig våkner i en feeling spendy-mood en dag.

Blanche av Byredo, kr 2100 hos Heaven Scent

– Jeg er ekstremt sær når det kommer til parfymer. De må enten være ekstremt karakteristiske, sensuelle og minne om fjerne strøk, eller dufte som en nyvasket drøm som har fått henge til tørk på en snor i solsteken. Jeg har trua på at denne vil havne i sistnevnte kategori, og jeg gleder meg til å stikke på Heaven Scent for å snuse på den.

Dette ønsker Melk & Honnings redaksjon seg nå
Fra kr 4500 til 7500 kr (avhengig av størrelse) via Jenny Hvidings nettside

– Har vært keen på å kjøpe et print av dette bildet siden første gang jeg så det. Det er tatt av den norske kunstneren og fotografen Jenny Hviding, like før Tøyenbadet ble revet. For en som elsker basseng, nostalgi, grafitti og forfalte eller forlatte bygninger, kan det knapt bli bedre. Får ønske meg det til bursdag!

Les også: 9 gode serier til regnværsdagene i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer