Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette ønsker vi oss denne høsten. Foto: Instagram/ @rebecaoksana
Foto: Instagram/ @rebecaoksana

Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg denne høsten

Ullgensere, smykker og høstjakker vi ønsker oss nå.

Vi er inne i den andre høstmåneden allerede, som tiden flyr. Høsten påvirker både humøret, klesstilen – og ikke minst ønskelisten vår. Som motejournalister skriver vi om mange fine nyheter, så det er klart vi ønsker oss mye fint også. Akkurat nå drømmer vi om deilige ullgensere, fine ytterjakker og deilige dufter.

Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå.

Ida Brun, konstituert redaktør

Foto: Instagram/ @iidabrun
Foto: Instagram/ @iidabrun
Øreringer i sølv, kr 1 399 fra Philippa Studios.
Øreringer i sølv, kr 1 399 fra Philippa Studios.

– Denne høsten ønsker jeg meg et par statement hoops. Jeg synes det er så kult med et par kraftige øreringer i ørene, og de kan virkelig løfte et antrekk opp til next level. Disse fra Philippa Studios er rålekre, og akkurat det jeg vil ha i ørene i høst.

Vintage skinnjakke, kr 300 via Finn.
Vintage skinnjakke, kr 300 via Finn.

– Min svakhet her i livet er vintage skinnjakker, – og jeg kan aldri få nok.

– På ønskelisten min nå, har jeg en brun, vintage skinnjakke, gjerne med litt blass farge. Denne fra Finn er akkurat det jeg er ute etter, så det spørs om jeg ikke må klikke denne hjem, før noen andre gjør det.

Høyhalset genser, kr 1 599 fra Pierre Robert.
Høyhalset genser, kr 1 599 fra Pierre Robert.

– Denne høsten og vinteren har jeg lyst til å investere i plagg som varer, og som jeg kan bruke år etter år.

– Derfor har jeg forelsket meg i denne høyhalsete, grå genseren i 100 prosent merinoull fra Pierre Robert. Fargen går til det meste, og kan styles både opp og ned. En genser som dette er det jeg vil leve i denne høsten.

Ønsker denne høsten. Lave UGGs i fargen Chestnut, kr 2 199 via Hvit Tråd.
Lave UGGs i fargen Chestnut, kr 2 199 via Hvit Tråd.

– Nederst på ønskelisten min finner du et par UGGs.

– Det er ti år siden UGGs var the shit, og 13 år gamle Ida døde for disse skoene. Nå er skoene på ønskelista, igjen.

– UGGs funker til både baggy jeans og dressbukser, kan jeg be om mer? I tillegg er de komfortable, varme OG fine, – akkurat det jeg ser etter i et par vintersko.

Les også
Bilferie i Barcelona

Helen Ibrahimian, journalist

Ønsker denne høsten. Foto: Instagram/ @helenibrahimian
Foto: Instagram/ @helenibrahimian
Ønsker denne høsten. 
Hårspenne fra Tegen, kr 660 via The Apothecary
Hårspenne fra Tegen, kr 660 via The Apothecary

– På hårfronten er jeg lite kreativ, men jeg har den siste tiden blitt helt obsessed med store, enkle spenner til håret. På toppen av ønskelisten er denne vakre hårspennen. Da jeg var i Bergen sist uke kjøpte jeg en lik i hvit – og har brukt den hver dag siden!

Tynn genser i merino-ull, kr 590 fra Arket

– Akkurat nå vil jeg bare kle meg i lilla! Jeg lever i slike tynne ullgensere i de kaldere månedene – og denne fargen er helt perfekt. Synes det er så utrolig enkelt å bare slenge på en fin bralette under, store øreringer og et par jeans. Min go-to look denne høsten!

Eau Rose Solid Perfume fra Diptyque, kr 620 via Koch Parfymeri
Eau Rose Solid Perfume fra Diptyque, kr 620 via Koch Parfymeri

– Jeg digger duftene fra Diptyque, og har så lyst på denne kremparfymen. Så lett å ha med i vesken, og helt utrolig vakker. Jeg bruker florale dufter året rundt, og syntes duften av rose er ekstra deilig nå som det er kaldt ute. 

Ønsker denne høsten.
Denim-blazer, kr 3095 fra Ganni

– Etter jeg så Michelle Obama rocke denne, har jeg tenkt på den hver eneste dag!

– Jeg får aldri nok av denimjakker, og denne sitter så utrolig kult på alle som bruker den. Jeg tør ikke å gå innom Ganni en gang, for jeg vet jeg ikke hadde klart å motstå fristelsen…

Les også: Slik passer du på huden din i høst

Siste saker

Mest lest nå
Les mer