Dette ønsker motepersonlighetene seg til jul

Alle foto via Instagram

Dette ønsker de norske motepersonlighetene seg til jul

Og slik blir julefeiringen.

Med bare noen få dager igjen til jul spurte vi et knippe norske motepersonligheter om deres ønsker for julen og feiringen.

Katarina Petrovic – @katarinapetrovic

Hvordan feirer du julen i år?

– Julen i år feirer vi i vår nye leilighet – for første gang! Med familien til både Belmin og meg. Så det tror jeg blir superkoselig og spesielt.

Har du noen spesielle juletradisjoner?

– Ingen veldig spesielle, men hjemmet er pyntet til jul, julemusikken står på 24/7 – Belmin er ikke like happy med det, hehe – det bakes pepperkaker og småkaker, og julegrøt blir servert på lille julaften med venner og familie – med mandel i grøten selvsagt!

– På selve julaften åpnes en gave på morgenen under julefrokosten, det sees på julefilmer og preppes til middag. Jeg ELSKER å hoste julemiddagen, så det insisterer jeg på år etter år. Så er det prat, pakker, spill og kanskje kommer nissen innom en tur i løpet av kvelden. Og sist, men ikke minst fortsetter julefilmtittingen et par dager etterpå. Jeg er så svak for det.

Hva er ditt beste juleminne?

– Jeg må si to: Da jeg var liten og feiret jul med naboene, og første gang jeg hostet julemiddagen hjemme hos meg.

Hva står på ønskelisten i år?

– God helse og masse kjærlighet til mine nærmeste og meg.

Nnenna Echem – @nnennaechem

Hvordan feirer du julen i år?

– Julen feires med familien i Oslo.

Har du noen spesielle juletradisjoner?

– Jeg vil nok ikke si at jeg har noen spesielle tradisjoner, bortsett fra at jeg alltid ser A Christmas Carol på julaften. Ingen jul uten!

Hva er ditt beste juleminne?

– Mine beste juleminner er nok fra da jeg var liten. Julen var helt magisk, og den er selvfølgelig like fin når jeg nå er blitt eldre. Men det er noe eget ved det når man er barn og trodde på julenissen, haha!

Hva står på ønskelisten i år?

– En god del, men øverst på listen står boots fra The Row!

Marianne Theodorsen – @marianne_theodorsen

Hvordan feirer du julen i år?

– Julen feires som alltid stille og rolig hjemme i Oslo med den nærmeste familien. Jeg er høygravid, så det er få planlagte aktiviteter på årets program – jeg tenker vi tar det litt som det kommer.

Har du noen spesielle juletradisjoner?

– Lille julaften rundvaskes huset, vi legger rent på senga og avslutter dagen med julefilm og julekvelds med hjemmelaget pålegg og sild. Dette har vært en tradisjon siden jeg var liten, og er noe jeg har tatt med meg videre nå som jeg selv har stiftet familie.

– Ellers er det fast ribbemiddag hos mamma og pappa hvert år, samt årlig juleselskap hos tante og onkel som jeg alltid får med meg. Nå som jeg har barn prøver jeg å innføre egne juletradisjoner, men det er et prosjekt under utvikling.

Hva er ditt beste juleminne?

– Oj, det er så vanskelig å velge bare ett. Jeg elsker julen, og er så heldig å ha hatt en barndom og oppvekst med mange fantastiske minner knyttet til jul og førjulstid, så for meg er det bare den lune følelsen jeg har i kroppen hele desember. Jeg kan ikke fordra julestress, så er flink til å unngå det.

Hva står på ønskelisten i år?

– En hvit jul, en mønstrete kåpe fra Saks Potts, og et nytt minikjøleskap til å ha alle kremene og serumene mine.

Darja Barannik – @darjabarannik

Hvordan feirer du julen i år?

– Familien og jeg skal til Frankrike i år. Først noen dager litt utenfor Paris i nydelige, landlige omgivelser, etterfulgt av to netter i Paris.

Har du noen spesielle juletradisjoner?

– For meg handler julen om å være sammen med familien. Vi har sene morgener, felles frokoster, lunsjer og middager, går gjerne i pysjen helt til kvelden før vi skifter til finstasen, ser utallige, klassiske julefilmer og koser oss med julemusikk, peis og levende lys. Det blir generelt mye god mat – dog er vi ikke så opptatte av den tradisjonelle julematen – og drikke, og så avslutter vi gjerne kvelden med spill og gode samtaler.

Hva er ditt beste juleminne?

– Mitt beste juleminne må være alle julene vi feiret på fjellet eller i Brasil, før mamma og pappa skilte seg.

Hva står på ønskelisten i år?

– I år har vi som familie bestemt oss for å gi hverandre opplevelser, fremfor fysiske gaver. I en hektisk hverdag er det å kunne tilbringe tid sammen og skape nye minner den nye luksusen for oss. Reise og oppleve i godt selskap er det som står øverst på ønskelisten vår!

Les også: Melk & Honnings Oslo-guide: desember