Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Influencer Emilie Tømmerberg sverger til hudpleie fra det norske hudpleiemerket Eir Scandinavia

Dette norske hudpleiemerket sverger influencerne til

Få deres beste hudpleietips.

Influencer Gine Margrethe Qvale har et tett samarbeid med den norske hudpleieserien EIR Scandinavia.

Noen av fordelene Gine har sett på huden etter at hun begynte å bruke EIR, er at den oppleves mye mer fuktet. 

– Huden min er uten tvil mer hydrert, og for meg er produktene fra EIR de beste på markedet til hud som trenger fuktighet. Får huden nok fukt ser den mye friskere ut, forklarer hun. 

Produktene er fullspekket med naturlige ingredienser. Uttrekk fra blåbær, nyperose, havre og multer jobber sammen for best mulig effekt på huden.

Nå får du 15 prosent rabatt på alle produktene fra EIR. Bruk koden «eirfinhud15» når du handler i nettbutikken.

Gine Margrethes hudpleierutine:

Endret under graviditeten

Da Gine ble gravid var det veldig viktig for henne å kun bruke milde og naturlige produkter, som var trygge for både henne og babyen i magen. Etter at sønnen Bernard kom til verden var det like viktig, om ikke viktigere, å bruke produkter som ikke kunne skade ham.

 – Jeg kuttet ut alle sterke ingredienser med en gang jeg ble gravid. Siden man også har babyen tett inntil seg hele tiden, var det veldig viktig for meg at jeg brukte naturlige og milde produkter som var trygge for oss begge, sier Gine Margrethe. 

Dette er EIR Scandinavia

  • Inneholder 12 deilige produkter som kan mikses og matches etter eget ønske
  • Bærekraftig og vegansk (bortsett fra lip balm som inneholder bivoks)
  • 100 prosent skandinavisk
  • Har en egen hudanalyse på nettsidene for å se hvilke produkter du trenger.

Ta hudanalysen her.

Klikk og kjøp produktene fra EIR Scandinavia:

Bruk koden «eirfinhud15» og få 15 prosent rabatt nå

– Jeg fikk mer balansert hud

En av Norges mest populære skjønnhetsbloggere, Emilie Tømmerberg, er også veldig fornøyd med resultatene produktene fra EIR har gitt.

Hennes beste tips er å tilpasse hudpleien etter hva slags behov huden har. 

– Etter at jeg begynte å bruke EIR føles huden min balansert, og den er mindre irritert og rød. Produktene er milde samtidig som de tilfører det huden min trenger av antioksidanter og fukt, forteller Tømmerberg. 

Som skjønnhetsblogger har Emilie testet utallige hudpleieprodukter. 

– Det er fort gjort å gå seg vill i produktjungelen, men jeg er overbevist om at det viktigste du kan gjøre for å få en fin hud er å pleie den med gode, rene produkter som passer akkurat din hudtype, sier Emilie. 

En ukentlig peeling, etterfulgt av fuktighetsmaske, gjør også sitt til at Emilies hud gløder. Favorittproduktet er uten tvil Cloudberry Peeling som hun bruker et par ganger i uken.

Cloudberry Peeling inneholder syrer som fjerner døde hudceller og hjelper huden med å fornye seg.

 – Jeg synes peeling er undervurdert i hjemmepleien til mange. For min sensitive hud er denne syrepeelingen mye bedre enn en mekanisk peeling med korn. 

Emilie bruker mye tid på å pleie huden sin.

 – Hver morgen vasker jeg ansiktet mitt med vann, så påfører jeg øyekrem, dagkrem og solfaktor. Dessuten passer jeg på å alltid fjerne sminken og rense huden godt hver kveld, forklarer hun. 

Emilies hudpleierutine:

Siden Emilie har tørr hud, bruker hun Rosehip Serum som er en ansiktsolje proppfull av næring som gir huden masse fukt. 

– Den inneholder også havre som roer ned rødhet og irritasjon, noe jeg sliter med, forklarer bloggeren.

Rosehip-serumet er en næringsrik ansiktsolje som gjør tørr hud myk og deilig. Serumet er blant annet laget av oljer fra nype og havre, og det pleier og roer ned huden etter rens. Det gir et matt resultat, og huden oppleves derfor ikke som klisset eller fet etter påføring.

Kjøp Roseship Serum fra EIR her.

Produktene fra EIR inneholder naturlige ingredienser som blant annet multer, som er spesielt bra med tanke på det høye nivået av antioksidanter. Det kan beskytte huden mot ytre stress og for tidlig aldring. 

– Har du tørr hud kan du med fordel velge produkter som inneholder nyperoseolje, og til en fetere/kombinert hud kan du se etter produkter som inneholder blåbær, forklarer skjønnhetsbloggeren.

– Alt fra emballasje til ingredienser er utviklet med miljøet i tankene. Derfor får de mange stjerner i boken min. EIR Scandinavia føles moderne, rent og troverdig, avslutter Emilie om hudpleiefavoritten sin.

Klikk og kjøp produktene fra EIR Scandinavia:

Bruk koden «eirfinhud15» og få 15 prosent rabatt nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer