Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Into The Gloss

Dette har Stranger Things-stjerna i sminkepungen og på baderomshylla

Sverger til både svindyre og rimeligere produkter.

Det er få tv-serier de siste årene som har vært like hypede som Stranger Things. Da den hadde premiere på Netflix i 2016 fikk den kjapt høye seertall, omtale på sosiale medier og mengder av pressedekning.

Gjengen som spiller hovedkarakterene har også blitt superpopulære, blant dem er Natalia Dyer, som har rollen som Nancy Wheeler.

I et splitter nytt intervju med skjønnhetsnettsiden Into The Gloss avslører hun hva hun har på baderomshylla og i sminkepungen.

Les også: Ni bærekraftige mote- og skjønnhetstips fra Radical Broccoli-jentene

På baderomshylla

– Siden jeg bruker såpass mye sminke når vi filmer velger jeg å bruke ganske lite ellers. De gjør masse touch-ups i løpet av dagen, spesielt om sommeren, pudrer deg eller sprayer deg med falsk svette. Og noen av de andre, spesielt de med spesial effekt-sminke og proteser har det verre enn meg, forteller hun til Into The Gloss.

– Men det hender likevel at jeg får kviser mens vi filmer, og da har jeg funnet ut at less is more er det som fungerer. Når jeg våkner opp bruker jeg enten et micellarvann eller en toner for å rense ansiktet. For eksempel Fresh Rose Deep Hydration Facial Toner som lukter kjempegodt.

Fresh Rose Deep Hydrating Facial Toner, 560 kr.

– De dagene jeg faktisk har på sminke pleier jeg å ta det av med Eve Lom Cleansing Balm. Deretter renser jeg huden igjen med enten Omorovicza Cashmere Cleansing Milk eller Glossier Milky Jelly Cleanser. Et par ganger i uken eksfolierer jeg også huden med Dr. Coblert Exfoliating Discs, men jeg forsøker å ikke gjøre det altfor mye.

Omorovicza Cashmere Cleansing Milk, 680 kr via Gimle Parfymeri – Dr. Coblert Exfoliating Discs. 684 kr via Look Fantastic – Glossier Milky Jelly Cleanser, 90 kr via Glossier (shipper foreløpig kun til Sverige og Danmark, men det ryktes at Norge snart står for tur. Man kan ellers skaffe den i butikken i New York eller Los Angeles)

– Som tenåring går man gjerne gjennom en «strippe huden sin helt»-fase. Da jeg først beveget meg inn i 20-årene ble huden min supertørr. Det kan ha vært hormoner, men hvem vet. Nå er det i mye større grad viktig for meg å tilføre fuktighet. Jeg fikk en prøve på La Mer Creme de la Mer fra noen og håpet egentlig ikke jeg ville like den, men jeg gjør det. Noen sverger jo helt til denne, mens andre sier den ikke er stort bedre enn Nivea sin. Jeg har ikke prøvd Nivea, men jeg må si jeg liker denne kremen godt. Den føles ikke for tykk selv om sommeren.

La Mer Creme de La Mer, 1440 kr via Kicks

I sminkepungen

– Når det gjelder sminke bruker jeg gjerne en farget dagkrem med solfaktor for å jevne ut hudtonen. Det finnes en fra Nars som jeg liker godt, ellers er det IT Cosmetics CC-cream som gjelder. Deretter bruker jeg Clé de Peau concealer under øynene. Jeg våkner som regel 6 eller 7 om morgenen uansett når jeg legger meg, så det er er sjeldent jeg får en god natts søvn. Jeg er et a-menneske og elsker morgenlyset. Men jeg ender alltid opp med blå ringer under øynene.

Clé de peau concealer, 807 kr, – CC-cream Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+, 365 kr via Kicks

– Jeg forsøker å ikke nappe øyenbrynene mine for mye selv, men jeg bruker både Anastasia Brow Wiz og Glossier Boy Brow. Jeg elsker store, fluffy øyenbryn. Mer pleier jeg egentlig ikke å gjøre. Men dersom jeg føler for sminke meg mer har jeg brukt Cloud Paint i fargen Dusk på øyelokkene og kinnene. Ellers liker jeg også å bruke Charlotte Tilbury Eyes to Mesmerize på øynene, spesielt fargen Marie Antoinette, og jeg har en annen som er mer gylden også.

– Det pleier å være andre folk som sminker meg, så jeg er ikke dreven i det hele tatt. Alt må være fingermaling for at jeg skal få det til. Bare sånn smudgy, utsmurt, vannfarge-aktig. Det er det jeg gjør på meg selv.

Glossier Cloud paint i fargen Dusk, 160 kroner via Glossier (shipper foreløpig kun til Sverige og Danmark) – Charlotte Tilbury Eyes to Mesmerize i fargen Marie Antoinette, 239 kr via Feel Unique

– Det kommer nok ikke som noen overraskelse at jeg ikke klarer å ta på eyeliner. Jeg har faktisk gitt det opp helt. Men jeg føler også at det får øynene mine til å se rare ut, at de på en måte ikke er mine. Men jeg elsker maskara! Jeg har relativt lange vipper naturlig – takk til mamma eller pappa – og jeg liker å bruke en ganske chunky maskara. Litt Twiggy-vibber. I det siste har jeg brukt Nars Climax eller Yves Saint Laurent Shock.

– Når det gjelder lepper sverger jeg helt til Glossiers Generation G i Zip. Det er seriøst det beste leppeproduktet jeg har brukt, og reiser ikke et sted uten det. Dersom jeg ønsker å skinne bruker jeg Nars’ Orgasm Lip Gloss. Da får man fine, oljete lepper.

Nars Orgasm Lip Gloss, 263 kr via Look Fantastic – Glossier’s Generation G i Zip, 170 kr via Glossier

Les også: Dette har Astrid S i sminkepungen og på baderomshylla

Siste saker

Mest lest nå
Les mer