Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Iryna Veklich/Getty Images

Dette er vinnerne av Melk & Honnings kåring av årets beste skjønnhetsprodukter

De beste skjønnhetsproduktene akkurat nå.

Interessen for alt innen skjønnhetsverdenen har økt kraftig de siste årene og stadig flere nye merker kommer på markedet. Med det er konkurransen tøffere enn noensinne og hypen rundt produkter og ingredienser oppstår og dør i takt med tempoet på TikTok.

Utvalget er blitt enormt, og med stadig flere produkter i butikkhyllene og nettbutikkene kan det være vanskelig å velge hvilke man skal gå for. 

Derfor har Melk & Honning valgt å lansere ‘Årets beste’ der vi kårer de råeste skjønnhetsproduktene akkurat nå.

Vi har satt sammen en jury bestående av tre personer med inngående kunnskap om skjønnhetsprodukter og bransjen som helhet, som har gjort en grundig vurdering og testet produktene. 

Vinnerne er blitt valgt ut basert på en kombinasjon av publikumsstemmer og juryens avgjørelse.

Årets beste 2023: Dette er vinnerne
Foto: Getty Images

Dette er vinnerne av Årets beste 2023:

Hudpleie-kategorier

Årets glødprodukt – ansikt: Lumene – Glow Boost Essence

Et superkonsentrert mirakelforsterkende serum for en lysere, intenst hydrert hud. Inneholder vår unike Nordic-C utstrålingsforsterkende og energigivende teknologi med bærekstrakt fra antioksidantrike ville Arktiske multebær og C-vitamin, sammen med rent Arktisk kildevann og to typer hyaluronsyre virker den fuktighetsgivende formelen med å fremme et mer ungdommelig utseende. Huden føles fyldigere, glattere og ser mer strålende ut.

Årets serum: Neostrata – 15% Vitamin C + PHA Serum

En lett serum som trekker raskt inn i huden og gir en behagelig fuktmettet følelse. Serumet er testet på alle hudtyper og hudtoner, er ikke-irriterende og passer for alle. Serumet er perfekt for dem som vil oppnå en jevnere hudtone og samtidig beskytte huden mot ytre påvirkninger. Serumet inneholder en unik kombinasjon av vitamin C, PHA og antioksidanten Feverfew. Kombinasjonen av disse antioksidantene hjelper huden med å tåle ytre påkjenninger og oksidativt stress.

Årets ansiktspleie: Dermalogica – Phyto Nature Oxygen Cream

Lett fuktighetsgivende dagkrem som strammer opp, løfter og revitaliserer huden med fuktighetsgivende og oksygenoptimaliserende fytoaktive stoffer. Med alderen reduseres hudens evne til å absorbere oksygen like effektivt. Dette kan føre til fine linjer, rynker og gusten hud som har mistet sin glød. Phyto Nature Oxygen Cream er en lett dagkrem som gir dyptvirkende fuktighet og optimaliserer hudens oksygenopptak ved hjelp av fytoaktive stoffer.

Makeup-kategorier

Årets makeup – hud: Sensai – Glowing Base

Glowing Base er den ultimate makeup-primer med perlemorpigment og SPF 10 som korrigerer og jevner ut hudtonen. I tillegg har den en fuktighetsgivende formel som holder makeup’en frisk hele dagen. Det perfekte første skrittet for å få huden til å stråle med nydelig glød.

Årets mascara: Sensai Lash – Lengthener 38°C

Lash Lengthener 38°C er en intens sort mascara med en unik formel som tilfører dramatisk lengde til vippene. Den tilpassede kosten fanger selv de korteste vippene i et jevnt lag, og skiller dem fra hverandre Skylles enkelt bort med vann ved 38°C.

Årets leppeprodukt: Sensai – Contouring Lipstick

Contouring Lipstick er en unik leppestift som introduserer et nytt univers av farger. Med ett strøk fremheves leppenes form, kontur og tekstur. Gir en fløyelsmyk farge og finish og kommer i 12 unike farger. For å bidra til et mer bærekraftig alternativ selges etui og refill separat.

Hår og kropp-kategorier

Årets hårpleieprodukt/serie: Eleni & Chris – Chromin ColorPro Prep Serum

Et fuktgivende leave-in serum som inneholder en høy konsentrasjon av aktive ingredienser. Algeekstrakt vil tilføre fukt og gjenoppbygger håret innenfra slik at det blir både sterkt og glansfullt. Multeekstrakt gir håret et boost av C-vitaminer og antioksidanter som gir håret ekstra næring. Serumet inneholder også solsikkeolje, som gir håret en naturlig UV-beskyttelse mot skadelig stråler fra solen og beskytter dermed også hårfargen mot falming.

Årets kroppspleie: Loccitane – Almond shower Oil

Ta dusjopplevelsen til nye høyder med Almond Shower Oil. Takket være den unike formelen garanterer dusjoljen en silkemyk hud gjennom hele dagen. En mykgjørende og skånsom dusjolje som renser huden, tilfører fuktighet, egner seg både til normal, sensitiv og tørr hud. Den er rik på omega-9-fettsyrer som nærer og mykgjør huden og beskytter mot dehydrering. Beriket med mandelolje fra Provence.

Årets klassiker (alle kategorier): Nivea Double – Effect Eye Makeup remover

NIVEA Daily Essentials double Effect Eye Make-up Remover er NIVEA sin mest effektive makeup-fjerner til øynene. Fjerner effektivt selv den mest vannfaste make-up og beskytter samtidig de sensitive øyevippene.

Årets hånd- og fotpleie: Omhu Nourishing – Hand Cream Seaweed

Denne veganske håndkremen har en deilig konsistens som er lett å påføre, og trekkes raskt inn i huden. Kremen er laget på norsk blæretang for å gi næring, og inneholder blant annet sheasmør for å kunne pleie og beskytte. Den har en god og autentisk aroma, som dufter søtt som sitron og honning – og rent som urter og ingefær. Tuben er resirkulerbar, med hele 99 % naturlig innhold.

Du kan lese mer om kåringen og se de andre nominerte her.

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning