Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er ti de mest leste sakene fra 2017

Disse artiklene likte Melk & Honnings lesere best.

Mens vi gleder oss til alt godt og interessant motestoff 2018 vil ha å by på, tar vi en kikk på fjoråret og hvilke saker som falt i smak hos leserne da.

Spennet i artikler er stort og vi ser at alt fra motenyheter til skjønnhetstrender, farger, sko, lengre feature-saker og mektige motepersonligheter ble godt mottatt.

Disse ti sakene leste dere mest:

Melk & Honning kårer mote-Norges mektigste 

Ikke overraksende ser vi at Melk & Honnings årlige kåring av mote-Norges mektigste troner øverst på listen over de mest leste sakene fra 2017. Her inviterte vi fire personer i bransjen til å diskutere hvem de mener har størst påvirkningskraft i bransjen. Husker du hvem som stakk av med den gjeve tittelen?

Moteekspertenes spådommer 2017: Dette blir de største trendene

Hva vi skal se etter av nye ting når det kommer til klær og sminke er vi alltid interessert i, og da kommer inspirasjon og tips fra noen av landets moteeksperter godt med. Her fikk vi også fire motepersonligheter til å dele sine beste tips og spådommer om hva de trodde vi ville se og bruke mye av i året som gikk. Traff de spikeren på hodet?

De mest trendy fargene for 2018

Var du en av de mange som ville være tidlig ute med å finne ut hvilke farger som kom til å bli mest trendy i 2018? Saken vi skrev om Patones trendrapport, som viser hvilken farger som var ledende under moteukene, leste godt og er fortsatt veldig relevant.

Mitt skjønnhetsunivers: Kristine Ullebø

Toppbloggeren Kristine Ullebø tok i 2017 Norge i sin hule hånd. Hun var aktuell i TV-serien «Bloggerne» og debuterte som modell under visningen til Tom Wood i august. Ullebø har for alvor gått bort fra rosablogger-stempelet og blitt en kul jente vi gleder oss til å se mer av på både TV og catwalken. Med en av landets største blogger og hele 615.000 følgere på Instagram er det vel ikke så rart at denne saken leste godt. Her kan du se mer av Ullebøs skjønnhetsrutiner.

Bilde via Krissy.blogg.no

Se bilder fra Olav Stubberuds birthday bash

Guilty pleasure eller ei, vi liker å følge med på ville fester – og 25-årsdagen til fotograf Olav Stubberud var intet unntak. På en real fest på Akershus Festning kunne Stubberud by på burgerkake og opptredener av artister som Unge Ferrari, Lars Vaular, Arif og Snow Boys. Og, sist men ikke minst, Sandra Lyng Haugen og Phillip fremførte den gamle hitten «Sommerflørt» for første gang på åtte år.

Foto: Jonathan Vivaas Kise og Lars Fredrik Nilssen

De beste streetstyle-bildene fra Oslo Runway 

Moteuken består av langt mer enn selve moteshowene. Ute på gaten har flere kule menn og kvinner kledd seg i spreke antrekk – som bare venter på å bli fanget av de mange gatemotefotografene. Inspirasjon fra «vanlige» mennesker på gaten er vi tydeligvis veldig glade i.

Foto: Fredrik Austad

Her er den norske moteindustriens bakmenn 

I 2017 kåret Melk & Honning mennene bak Blender Retail, Magnus Thorud, Mats Alver og Kyrre Alver, til mote-Norges mektigste, siden Blender gjennom de siste årene har bidratt til en enorm butikk-utvikling i Oslo. Isabel Marant og A.P.C er blant butikkene som har inntatt hovedstaden – og det takket være Blender. Men hvem er egentlig gutta bak butikksuksessene? Det var det mange som var nysgjerrig på.

Ungt norsk it-par i Vogue

I september skrev den norske motejournalisten Madeleine Holth om det norske it-paret Henrik Holm og Lea Meyer i Vogue. Her blir paret fotograftert i antrekk fra norske designere og duoen sammenlignes med Kate Moss og Johnny Depp.

Foto: Nick Thompson, Vogue UK

Ekspertpanel anmelder vårens sneakers

Ja, vi vet det: Melk & Honnings lesere elsker sneakersene sine. Skoene som har tatt av i motebildet de siste årene, kommer i utallige varianter, farger og fasonger. For å finne vårens beste inviterte vi inn et ekspertpanel for å ta diskutere de ulike. Husker du hvilket par som kom best ut i testen?

Generation Z: Anti-fashion

Mange unge i dag er i ferd med å komme med en slags motreaksjon på at motebransjen tilsynelatende lever i fortiden. Det er tydelig at en anti-fashion mentalitet har vokst fram hos generasjon Z, som peker mot bevegelser á la ’77-punk eller 90-talls grunge. Den økende tendensen har Melk & Honning skrevet mer om her.

Foto: Adam Katz Sinding via @ https://le21eme.com/anne-karine-thorbjornsen-oslo/

Siste saker

Mest lest nå
Les mer