Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er stjernenes dobbeltgjengere

Like som to dråper vann?

På Instagram florerer det av jenter og gutter som sanker inn tusenvis av følgere nettopp fordi de nærmest er kliss lik store kjendiser. Noen vil gjøre hva som helst for å ligne på idolet sitt, som for eksempel en mann Daily Mail skriver at har brukt i overkant av 130.000 pund for å se ut som Kim Kardashian, mens andre er født med et slående likt utseende som en kjendis.

Uansett hvor mye arbeid som ligger bak utseendet til disse kjendis-dobbeltgjengerne vekker det oppmerksomhet, noe vi merker tydlig ved å se på antallet følgere på Instagram enkelte har.

Her er fem av våre favorittdobbeltgjengere. Det er ikke kommet frem at noen av dem skal ha operert seg for å ligne disse kjendisene, men kan vi tolke ut fra bildene at de legger litt ekstra arbeid i sminke, klær og posering for å ligne stjernene litt ekstra?

Iza IJzerman og Gigi Hadid 

Foto: @Izaijzerman @Gigihadid

22 år gamle Iza IJzerman har den siste tiden fått stor oppmerksomhet fra blant annet britisk ELLE, for å være slående lik den vakre supermodellen Gigi Hadid.

Nederlanske IJzerman jobber som blogger og modell, men til forskjell fra dobbeltgjengeren sin Hadid, blir IJzerman sett på som en plus size-modell. Felles for de begge er de fyldige leppene, øynene og det lange blonde håret. På Instagram har IJzerman i overkant av 36.000 følgere og hun deler bilder fra reiser, fester, i bikini og selfies: Akkurat som en it-jente verdig!

Kendall Jenner og Kate Bogucharskia

Foto: @Kendalljenner og @Foxy1kate

Cosmopolitan skriver at Kate Bogucharskia og supermodell Kendall Jenner ser ut som at de er blitt skilt ved fødselen. På lik linje som Jenner, har også russiske Boguchariska gjort karriere som modell.

På Instagram har Boguchariska over 75.000 følgere som hun hyppig deler selfies og andre bilder av seg selv – som er slående lik Kendall Jenner.

Shyan Ranje og Zayn Malik 

Foto: @Shyanranje og @Zayn

Artist og kjæresten til Gigi Hadid, Zayn Malik, har selvsagt også sin egen dobbeltgjenger og her er likheten så stor at vi nesten må se to ganger på bildene for å se forskjellen.

Shyan Ranje gjør suksess som stylist i Los Angeles, hvor han blant annet har gjort flere jobber for herremagasinet GQ. På Instagram deler han gledelig bilder av arbeidet sitt, i tillegg til flere bilder av seg selv hvor han selvfølgelig er slående lik den kjekke artisten. Ranje har 30.000 følgere på Instagram.

Brittany Williams og Beyonce 

@Sur__B og @Beyonce

Mandag skrev Daily Mail at Brittany Williams, ble løpt etter på gaten av fans som ville ta selfies med kvinnen som ligner superstjernen Beyonce.

Williams, som er fra Detroit, forteller til nettsiden at hun flere ganger har opplevd å bli jaget av ville fans fordi hun ligner den populære sangeren og at hun hele tiden opplever at folk snapper bilder og videoer av henne.

Det kan altså ikke alltid være like lett å ligne en kjendis. Men det stopper likevel ikke Williams. På Instagram har hun rett under 52.000 følgere, som hun er raus med å dele bilder til. Skal vi tolke Instagrambildene Williams legger ut så ser det ut som at hun utnytter sitt like utseende med Beyonce til sin fordel. Hun har flere selfies, bilder fra reiser og til og med et bilde hvor hun er kledd ut som Beyonce på Halloween.

Johannes Laschet og Ryan Gosling 

Foto: @Joe_Laschet og @Ryangosling129

Juss-student og blogger Johannes Laschet, har også gjort stor suksess som dobbeltgjenger til den populære (og kjekke) skuespilleren Ryan Gosling. I et intervju med Time, forteller Laschet at det til tider kan være litt slitsomt å ligne på Gosling og at han har blitt sammenlignet med han helt siden 2005.

Likevel forteller Laschet at Gosling har god stil og at vi kan lære noe fra ham. At Gosling har vært til inspirasjon for Laschet kommer godt frem på Instagram, hvor han har over 42.000 følgere og flittig deler bilder av seg selv – helst kledd i dress eller en trenchcoat.

Hovedbilde: Ser du likeheten mellom Iza IJerman og Gigi Hadid? @Izaijzerman

Les også: Modellmamma deler suksessoppskriften

Siste saker

Mest lest nå
Les mer