Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er sommerens diggeste duft

Og du kan vinne den!

#thepinkerthebetter. Juicy Couture gir sommeren en rosa boost med deres nye flørtende og friske duft. Viva La Juicy Pink Couture er en ren sommerdrøm, og tilfører litt luksus og couture til hverdagen.

Rosa ingredienser

Det er ikke bare flasken som er rosa, ingrediensene i parfymen er også nøye utvalgt etter fargen. Sommerlige dufter som rosa vannlilje, vannmelon og markjordbær – rett og slett duften av rosa.

Toppnotene er lette og sommerfriske, og består av rosa vannlilje, blader fra rosa georginer og vannmelon. Hjertenoter av rosa Frangipani og arabisk jasmin gir parfymen en blomstrende kjerne, kombinert med et hint av friske markjordbær. Basenoter som sandeltre og drivved gir duften tyngde, kombinert med søt vanilje og et hint av praline.

Casual glamour

Med stolte røtter fra Los Angeles er det få som klarer casual glamour som Juicy Couture. Enten det er joggedresser i velour, eller flørtende parfymer, klarer luksusmerket å gi kvinner verden over en touch av luksus i hverdagen. Og Viva la Juicy Pink Couture er intet unntak.

Designet på flasken er selvfølgelig rosa, med kjente Juicy Couture-elementer som den ikoniske sløyfen, logo i gull og en skinnende krystall på toppen. Designet på flasken fanger merkets ikoniske, lekne og feminine uttrykk, samtidig som den oser av luksus, med en ekstra rosa tvist. 

Vinn et Juicy Duft Kit

I samarbeid med Smoothie Xchange har Juicy Couture designet en limited edition og knall rosa smoothie, Viva La Juicy Smoothie.

Smoothien kommer selvfølgelig med en rosa sløyfe, og muligheten til å vinne et Juicy Kit og et gavekort fra Smoothie Xchange.

Det er totalt 24 vinner-smoothies, og konkurransen varer i to uker (uke 34 og 35).

Duften av suksess

I 2006, ti år etter at merket ble etablert i Los Angeles, lanserte de første parfyme, Juicy Couture for Women. Duften ble belønnet med bransjens høyeste utmerkelser, og merket rangeres i dag som en av verdens topp ti prestisjefulle parfymeprodusenter. Viva la Juicy – Pink Couture er en ny favoritt i samlingen, og uten tvil årets mest sexy og rosa sommerduft.

Parfymene kan kjøpes på Kicks, Blivakker.no og Blush.no

Siste saker

Mest lest nå
Les mer