Dette er programmet for Oslo Runway

26-28 januar 2018 er det klart for en ny runde av den norske moteuken.

Norges svar på Fashion Week, Oslo Runway, hang i en tynn tråd for bare ett år siden. På den tiden var det usikkert om moteuken ville ha budsjettet til å kunne forsette, men siden den gang har arrangørene This is PR og Oslo Runway hatt en suksessfull runde på Sentralen i Oslo denne sommeren og i dag lanserte de programmet for vinterens visninger.

Hvor visningene vil bli holdt og hvilken designere som får vise kolleksjonene sine off schedule er enda ikke kjent, men i dag fikk vi programmet med designere som vi vil se under Oslo Runway i januar.

– Enda en sesong har noen av de beste, norske merkene bestemt seg for å vise under Oslo Runway. Denne gangen ser vi bl.a Admir Batlak, Cathrine Hammel og Elisabeth Stray Pedersen tilbake på on schedule programmet, med Maud og Fram som nykommere fra forrige sesongs off schedule program, sier CEO for Oslo Runway, Ditte Kristiensen i en pressemelding og legger til:

– Miksen er veldig fin denne sesongen, med både erfarne, utfordrende, nytenkende og fremadstormende brands.

Den anerkjente norske designeren Admir Batlak, uteble fra forrige runde med Oslo Runway, men han og flere andre som Cathrine Hammel og Elisabeth Stray Pedersen er altså tilbake denne vinteren.

Vi gleder oss til en ny runde med Oslo Runway og venter spent på å få vite hvilken andre designere vi får se under moteuken.

Et merke som derimot er savnet på programmet er Holzweiler. Kan det bety at det norske suksessmerket vil holde visningen sin under Copenhagen Fashion Week denne sesongen også? Vi håper uansett at vi ser Holzweiler under Oslo Runway, off schedule.

Disse designerene er bekreftet at vi får se under Oslo Runway i januar 2018: 

Hovedbilde: Admir Batlak under Oslo Runway AW17.I ndigital Images/ Oslo Runway

Les også: Fem kule franske damer du bør følge på Instagram