Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Artist Emma Jensen skal spille på årets H&M Loves Music

Ungt og spennende program til H&M Loves Music Oslo

Årets festivalsesong er endelig i gang.

Tradisjon tro starter festivalsommeren med H&M Loves Music Oslo. I år arrangeres gratisfestivalen lørdag 2.juni på Vulkan og Vulkan Arena i Oslo. Se Facebook-arrangementet her og husk å melde deg på kveldsarrangementet.

På ute-scenen er det åpent for alle, men kveldsarrangementet krever påmelding og at du er over 18 år. Du kan melde deg på her. 

Første artist går på scenen på uteområdet klokken 14.00. Klokken 20.00 åpner dørene til inne-scenen på Vulkan Arena.

Se den komplette listen over artistene som vil stå på scenen her: 

CLMD

I år kan du svinge deg til CLMD – en av Norges første elektroniske artister som visket ut grensene mellom klubb og radio. Få med deg låter som «Slow me Down» og «Dust».

 

Daniel Kvammen

Geilo-gutten gjør seg klar for å smelte flere hjerter med låter som «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Du fortenar ein som meg». Gjør deg klar til å bli sjarmert i senk, mens du danser med.

Trevis

Sivert Brendmoe alias Trevis er bare 19 år – og klar for å stå på scenen under årets H&M Loves Music. Oslo-gutten har gått tre år på skole i Los Angeles, hvor han ble oppslukt av musikk og dans.

Jesper Jenset 

Den tidligere «Idol»-deltakeren har gjennom de siste årene markert seg godt som artist og kommer gang på gang med nye låtsuksesser. Molde-gutten kan nå skryte av samarbeid med noen av verdens største navn og en helt ny EP «Waves Vol.1».

Emma Jensen

Jensen er om dagen på alles lepper. Hun debuterte på fjorårets Urørt-finale med låten «Closer», som i dag har over 8 millioner streams på Spotify. Gled deg til å danse og synge med!

Isák 

Les også
Den fineste festivalmoten fra Piknik i Parken 2024

Denne gruppen har lenge vært en snakkis i den samiske musikkverden. Her får du en musikkopplevelse fra en gjeng som lover energisk liveopptreden og enorm tilstedeværelse.

Chris Abolade 

Chris Abolade aka ABBO er kjent for å overraske – kanskje mest med at han slapp debut-låten «Mandag», på en fredag.

Ylva

Ylva er en av landets unge, kvinnelige artister som markerer seg godt på den norske musikkscenen.

Sval

Sval er bare 19 år gammel, men kan skryte av en allerede lang karriere. Hun vant MGP jr i 2011 med låten «Trenger deg», som strakk seg helt til 6.plass på VG-lista.

Hanne Mjøen

Hun har på kort til etablert seg som et nytt og spennende navn i den norske musikkfloraen. Mjøen fra Oppdal har sluppet en håndfull singler – som hun hylles for av presse i både inn- og utland.

Ezzari 

Du kjenner kanskje igjen Ezzari fra rollen hans i serien «Skam» eller podcasten «Andregenerasjonen». 2017 ble et bra år for gutten, som også debuterte som artist.

Emilie Adams

Er du fan av Lorde og Mø? Da kommer du til å digge Emilie Adams. Hun er i dag en av Norges mest lovende navn i den elektroniske musikksjangeren.

LÜT

Slå ut håret for et av landet mest spennende rockeband. På kort tid har de utviklet et unikt og energisk liveshow – preget av hardtslående lysbilder, melodiløse låter og store gitarer.

Loveless

Med gutta fra Loveless er det bare kjærlighet, dans, svette og publikum i fokus.

DJ Q&I

DJ-duoen bak DJ Q&I har gjennom det siste året blitt en favoritt i Oslo – og er du av typen som drar på mer enn et par motearrangementer har du nok danset og skålt til musikken deres fra før. Gjør deg klar til å danse til musikk fra mote-Norges DJ-favoritter.

Les også
Den fineste festivalmoten fra Piknik i Parken 2024

Eddy x Zino

Tvillingene Eddy og Zino er kanskje ikke mer enn 16 år, men de har allerede rukket å bli signert av Sony Music, opptre på By:Larm og gitt ut debutsingelen «Fortjener Mye Mere».

Wonder the Boy

Markus aka Wonder the Boy, er like allsidig som han er talentfull, og behersker like godt såre og mørke låter som han gjør glade partylåter.

DJ Lizzy & Frizzy 

Pop-paret har bodd i både Los Angeles og New York – og det var nettopp i disse storbyene at de skapte DJ-alter egoene Lizzy & Frizzy. Gled deg til å danse til en cocktail av låter fra ulike sjangere.

Alle bilder via artistene. 

Les også: Møt mote-Norges nye DJ-favoritter 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer