Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @haileybieber

Dette er Justin og Hailey Bieber sin samlede formue

Går så det suser for paret.

Justin Bieber og Hailey Bieber ha begynt å date i 2014, for så ende forholdet året etter. I mai 2018 var moroa igang igjen og da gikk det unna.

For samme år skal de både ha forlovet seg og deretter hatt en beskjeden, hemmelig bryllupsseremoni i New York i september. De nøyde seg likevel ikke med det; omtrent ett år etter kjørte de bryllupsfest med flust av kjendisgjester, overdådig kjole, pomp og prakt.

Dermed fyller herr og fru Bieber tre år som gifte denne måneden. I den anledning har nettstedet Bustle sett på hva deres samlede formue er.

Les også: Toppmodellen digger de strikkede plaggene fra norske Karoline

Hailey Bieber – tidligere kjent som Baldwin – er som kjent en suksessrik modell. 24-åringen har vært i kampanjer for merker som Tommy Hillfiger, Ralph Lauren, Versace og Jimmy Choo. Hun har vært på forsiden av Vogue, Elle og GQ en rekke ganger og gått på catwalken for noen av verdens største motehus.

Hun har hele 37 millioner følgere på Instagram og startet tidligere i år også sin egen Youtube-kanal, der hun har 1,2 millioner abonnenter.

Modellen har også vært programleder for blant annet MTV Europe Music Awards og Drop the Mic.

Ifølge Bustle har dette ført til at Hailey Bieber i dag har omtrent 20 millioner dollar i nettoformue, noe som tilsvarer omtrent 175 millioner norske kroner.

Dette er Bieber-parets samlede formue
Foto: Instagram @haileybieber

Selv om det er mer enn de fleste noensinne kan drømme om, må hun likevel se seg slått av ektemannen.

For 12 år i musikkgamet og noen av de mest suksessrike poplåtene gjennom tidene, har bidratt til en ganske massiv pengesekk.

Det skal visstnok dreie seg om rundt 285 millioner dollar, tilsvarende 2,5 milliarder norske kroner.

Bustle melder at artisten gjerne får opp mot 1 million dollar bare for én enkelt konsert på verdensturneene han drar på. Den neste, kalt The Justice Tour, er planlagt til 2022.

I går, søndag, under MTV Video Music Awards, var han nominert til hele sju priser og vant for to. Han opptrådte også for første gang under arrangementet siden 2015.

Det er heller ikke bare musikk han har tjent penger på. Bieber har figurert i kampanjer for blant annet Calvin Klein, hudpleiemerket Proactiv og Beats by Dre. Nøyaktig hvor mye han skal ha fått for disse jobbene vet man ikke, men det sies at Proactiv betalte han rundt 3 millioner dollar og CK et sted mellom 1 og 4 millioner dollar. Ikke verst for en dags fotoshoot!

Han har også sluppet flere parfymer, som alle har gått så det suser.

I 2019 startet 27-åringen også sitt eget klesmerke kalt Drew House, som siden har hatt et samarbeid med Crocs.

Dermed har ekteparet til sammen en formue på rundt 2,6 milliarder norske kroner.

Kanskje ikke så rart da at ekteparet sammen eier to villaer i Beverly Hills, én i Toluca Lake og én i Ontario, Canada til en verdi av 40 millioner dollar, i underkant av 350 millioner kroner.

Les også: TikToker rangerte kjendiser etter høflighet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer