Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er det nye talentet innen motefotografi

AVBLP_W-Mag-Work-10-324x420

Foto: Agnes Lloyd-Platt

W Magazine har i samarbeid med Hugo Boss funnet fram til det neste talentet innen motefotografi gjennom konkurransen «The Shot».

1. juni kåret de vinneren av de 1500 konkurrentene – og det ble London-baserte Agnes Lloyd-Platt som gikk av med førsteplassen. Den 26-årige Lloyd-Patt skal fotografere en kommende moteserie i den neste utgaven av W Magazine – og har gjennom bildene sine stort fokus på positivtet og mangfoldighet. 

– Jeg tror jeg er i bransjen på riktig tidspunkt. Jeg er heldig som er i et felt som har sendt samme type greiene i en lang, lang tid, og nå forandrer seg – det er mulighet til å være en del av den bevegelse å fremme for eksempel kroppspostivitet, sier vinneren til W Magazine.

AVBLP_W-Mag-Work-18-420x420

Foto: Agnes Lloyd-Platt

AVBLP_W-Mag-Work-06-299x420

Foto: Agnes Lloyd-Platt

AVBLP_W-Mag-Work-05-300x420

Foto: Agnes Lloyd-Platt

Vinneren ble kåret gjennom offentlig stemming på W Magazine, kombinert med juryens fokus på kreativitet, orginalitet og tekniske ferdigheter.

– I vår jakt på det neste talentet innen motefotografi, oppdaget vi ikke bare mye talent, men også en stor bevegelse innen visuell kultur, drevet av sosiale medier. Vi ser en ny generasjon av fotografer som er inovative, ivrige til å eksprimentere og ekte kulturfremmere. Responsen har vært helt utrolig, og vi er glade for for å se så mye begeistring og sterke bidrag fra våre lesere, forteller Stefano Tonchi, sjefsredaktør i W Magazine, i en pressemelding.

W Magazine har lenge fremmet nye talenter innen fotografi. Fotografer som Steven Klein, Mario Sorrenti og Craig McDean bidro tidlig i deres karrierer til fotoserier i det anerkjente magasinet.

Les også: 7 av tidenes viktigste motefotografer

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer