motepersonligheter

Dette er de ti mest leste sakene fra 2018

Disse artiklene likte Melk & Honnings lesere best.

Årets første uke er snart over, og samtidig som vi gleder oss til nye og spennende motesaker i året som kommer, ser vi tilbake på sakene som preget 2018. Melk & Honning har vært i arkivet og funnet frem de ti mest leste sakene fra året som har gått.

Dette var de ti mest leste sakene hos Melk & Honning i 2018:

1. Melk & Honning kårer de 15 mektigste motepersonlighetene i Norge

Hvert år kårer vi de 15 mektigste motepersonlighetene i Norge. På lista er både motetopper, designere, redaktører, influencere og modeller samt et knippe boblere som ikke nådde helt opp, men som fortsatt hører hjemme i en slik kåring. I år var det Holzweiler Agency som toppet lista – opp fra en 5. plass fra året før. På andreplass kom Oslo Runways Ditte Kristensen, etterfulgt av Blenders Magnus Thorud, Mats og Kyrre Alver og Ymes Richard Scharnke på henholdsvis tredje- og fjerdeplass.

2. Norske Elle: – Vi har ingen ambisjoner om å representere hele samfunnet

Norske Elle var i hardt vær i sommer. Foto: Elle

«Vi har ingen ambisjoner om å representere hele samfunnet. De representere ELLE!», svarte norske Elle i fjor sommer på en leserkommentar om hvorfor mange kvinner ikke kan relatere seg til noen av motemagasinets bloggere. Saken, som først ble plukket opp av Melk & Honning, ble en brannfakkel og starten på en større debatt rundt norske motemagasiners ansvar for mangfold i samfunnet.

3. Modeller raser etter Kendall Jenners kommentar

Kendall Jenner tråkket (igjen) i salaten da hun sent i fjor sommer provoserte modellkollegaer med en kommentar gitt i forbindelse med et intervju i Love Magazine. Reaksjonene lot ikke vente på seg til tross for at Jenner mente kommentaren var blitt tatt ut av sin sammenheng.

4. Trendene vi tror dør ut i 2019

En av fjorårets aller mest leste saker ble publisert så sent som 27. desember i fjor. Moten går i sirkler, og selv om alt er «lov» alltid for alle mener vi at vi kan tillate oss å skrive om noen trender vi rett og slett er litt lei av, uten at det skal verken såre eller krenke noen, som for eksempel sykkelshortsen, rumpetasken, miniatyrvesken og klumpete sneakers.

5. & Other Stories åpner butikk i Oslo

& Other Stories åpner butikk i Oslo.

Den svenske kleskjeden & Other Stories kommer til Norge, og åpner sin første butikk i Oslo denne våren. Det ble en av fjorårets mest leste saker.

6. Stenger influencerne ute fra Oslo Runway

7. Nå er denne internasjonale kosmetikkgiganten konkurs i Norge

8. Ryktebørsen: Nyåpninger og nedleggelser

Foto: Christine Krieg privat

9. – Hun sa det var støtende for barnet hennes å se min hårete bikinilinje

10. Gatelangs Bergen med Anders Gran

Hovedbilde fra saken «Melk & Honning kårer de 15 mektigste motepersonlighetene i Norge».