Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Fendi kampanje med tre generasjoner Kardashians

Dette er årets hotteste merker til nå

Kardashian-effekten gjør at Fendi klatrer på listen.

De siste månedene har Kardashian-familien lagt sin elsk på det italienske luksusmerket Fendi; Kylie Jenner har vært på trilletur med datteren Stormi i en Fendi-barnevogn og tre generasjoner Kardashians, Kris Jenner, Kim Kardarshian West og North West, fronter den nyeste Fendi-kampanjen.

Det har sikret motehuset en plass på listen over verdens mest populære merker – eller nærmere bestemt en høyere plassering enn sist. Hvert kvartal slipper Lyst en oversikt over verdens mest populære merker og moteprodukter. Forrige kvartal var Fendi på en 17.plass på førstnevnte liste, men etter Kardashian-effekten har merket klatret opp på en 8.plass. Det skriver britiske Vogue.

Oversikten fra Lyst Index viser de mest populære merkene og moteproduktene fra april til juni 2018. Italienske Gucci er tilbake på førsteplass, etter at de forrige kvartal måtte se seg slått av Balenciaga. Balenciaga har på sin side falt fra førsteplass og ned på en tredjeplass. Vetements som tidligere holdt en 2.plass må nå se seg fornøyd med en 6.plass. Virgil Ablohs Off-White har derimot steget fra en 4. til en 2.plass.

Se listen over de ti hotteste merkene for kvartalet som gikk: 

lyst index april til juni 2018

Verdens mest populære merker fra april til juni 2018. Foto: lyst.com

Dette er de hotteste moteproduktene for kvinner og menn, april til juni 2018: 

Hovedbilde via Fendi

Les også: Kylie Jenner og Travis Scott kopierer ikoniske bilder

Siste saker

Mest lest nå
Les mer