Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
goodiebox

Dansk suksesskonsept endelig tilgjengelig i Norge

Skjem deg selv bort med litt hverdagsluksus.

Er du nysgjerrig på nye produkter innenfor skjønnhet eller vil du ha spenningen ved å vite at du har en forundringspakke i vente i postkassen? Med det danske konseptet GOODIEBOX kan du si ja, takk begge deler.

Det er nå seks år siden grunnleggerne bak GOODIEBOX satt seg ned for å tenke over om vi kvinner egentlig er flinke nok til å goodieboxskjemme oss selv bort eller om vi i det hele tatt unner oss litt hverdagsluksus. Svaret var nei, men det ville de endre på. Resultatet ble GOODIEBOX – en månedlig boks fullstappet med alt fra sminke, hudpleie, hårprodukter og andre skjønnhetsprodukter som er blant de mest populære på markedet. Konseptet ble så godt mottatt i hjemlandet Danmark at det i dag er over 40.000 kvinner som får en GOODIEBOX-eske rett hjem i postkassen hver måned. Og med den store interessen var det jo bare et spørsmål om tid før konseptet også ville komme til Norge.

I år gjorde det det, og nå har også norske kvinner muligheten til å få en boks fra GOODIEBOX i postkassen hver måned. I boksen får du fem til syv produkter som er et spesielt utvalg av skjønnhetseksperter i København. Teamet som velger ut produktene både tester, smører og lukter på alt før de bestemmer seg for hva som er godt nok for GOODIEBOX. Utvalget som kommer i de ulike eskene er valgt ut også på bakgrunn av både sesong og trender.

Produktene er signert alt fra kjente luksusmerker til mindre kjente merkevarer. Du får flere av produktene i full størrelse, men noen kommer også i mindre og mer beleilige reisestørrelser – perfekt å ha med i veska. 

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Du vet aldri hva du kommer til å få fra GOODIEBOX. Du vet ikke engang nøyaktig når boksen vil bli levert på døren. Det skal være en overraskelse som du kan glede deg til, noe som gjør konseptet enda mer spennende.

Og prisen for en månedlig skjønnhetsforundringspakke? GOODIEBOX koster bare 199 kroner i måneden, men boksen du får har alltid en verdi på minst 650 kroner. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker, og om du åpner boksen og ikke blir fornøyd produktene får du pengene tilbake. Esken produktene kommer i er dessuten så fin i seg selv at du kan bruke den til oppbevaring av smykker, sminke eller kanskje som en gave til noen andre?

goodiebox

Alle bilder: Goodiebox

Siste saker

Mest lest nå
Les mer