Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/@bellahadid

Dette betyr tatoveringene til Bella Hadid

Fikk to nye tatoveringer hos kjendistatovør.

At toppmodeller får seg store, synlige tatoveringer har tradisjonelt sett ikke vært et særlig velkomment innslag på catwalken, med mindre det står i stil med imaget til motehuset da. Ellers er det nok heller bittesmå tatoveringer som gjelder.

Nå har Bella Hadid fått seg to nye tatoveringer, tegnet av kjendistatovør Dr.Woo.

Han har tatovert noen av verdens største superstjerner som Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Sky Ferreira og Cara Delevingne.

Tatoveringene til Bella Hadid er skrevet på arabisk, og skal oversatt bety «jeg elsker deg» og «min kjærlighet», skriver Harper’s Bazaar.

Det var Dr. Woo som delte bilder av tatoveringene til toppmodellen til sine 1,7 millioner Instagram-følgere.

«Litt tekst for den alltid snille og flotte Bella Hadid», skriver han i caption til innlegget som i skrivende stund har snart 30 000 likes.

Bella Hadid har selv foreløpig ikke lagt ut noe skrytebilde av de nye tatoveringene, selv om den ene er synlig på noen av bildene hennes på Instagram.

Det er ikke første gangen 24-åringen får seg tatoveringer.

Hun har tidligere tatovert seg hos JonBoy, som også har tatovert noen av de største navnene i Hollywood. Som blant andre svigerbror til Bella Hadid, Zayn Malik, og hele vennegjengen med Hailey Baldwin, Justin Bieber og Kylie og Kendall Jenner.

Hos JonBoy fikk Bella tatovert englevinger på ankelen som minne om hennes tid hos Victoria’s Secret og en liten rose på baksiden av armen. Begge tatoveringene er bittesmå, tatovert på litt bortgjemte steder på kroppen og er nesten usynlige – i hvert fall på catwalken.

Les også: The Kardashians gir influencer-oppsving

Siste saker

Mest lest nå
Les mer