Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Det viktigste fra moteuken for menn

Fikk du med deg dette fra London Fashion Week Men’s?

Moteuken for menn ble arrangert i London i forrige uke. Det er ikke til å legge skjul på at denne moteuken er et par hakk mindre enn «ready-to-wear»-ukene for kvinner, og flere anerkjente navn var savnet på programmet denne gangen – men til tross for dét ga moteuken oss flere øyeblikk vi vil huske.

Astrid Andersen

Danske Astrid Andersen designer klær til både menn og kvinner – og under moteuken for menn i London holdt hun egen visning.

Andersen fører videre trenden med sporty plagg og er ikke redd for å leke seg med magetopper, blomstermønster og fløyel.

Craig Green

Britiske Craig Green inviterte til en banebrytende visning med plagg som skilte seg ut i mengden. Green viser at høsten og vinteren 2017/18 blir fargerik i år, igjen.

Dette er ikke en kolleksjon for mannen i gaten – men det er heller ikke det som er meningen!

Foto: Londonfashionweek.co.uk

WW.Wear

Det britiske merket What We Wear blir inspirert av garderoben til den moderne mannen.

Her fikk vi se tidløs britisk stil med moderne snitt og sporty silhuetter. Kolleksjonen skal være anvendelig og enkel – noe menn faktisk ønsker å kle seg i!

Foto: Londonfashionweek.co.uk

Jeenu Mahadevan

I forkant av moteuken for menn skrev vi om den norske toppmodellen Jeenu Mahadevan som ble intervjuet av Vogue.

Mahadevan har tidligere gått for store motehus som Hermés og Burberry – og vi var spent på å se om han ville se han under noen av moteshowene i London denne sesongen; og det gjorde vi heldigvis.

Jeeny Mahadevan gikk for Xander Zhou, Chalayan og Alex Mullins.

https://www.instagram.com/p/BdqATJqnn6F/?hl=nb&taken-by=teammodels

Disse manglet:

Vogue skriver at designeren Jonathan Anderson denne sesongen vil sette sammen dame- og herrekolleksjonen i en visning. Derfor fikk vi ikke se Anderson under moteuken for menn – men vi må heldigvis ikke vente lenge; JW Anderson vil vise dame- og herrekolleksjonen 17. februar under London Fashion Week.

Andre merker som følger i samme fotspor er A.P.C, Balenciaga Martine Rose, Ports 1961, Philipp Plein og Tom Ford.

Vel og merke så pleier Tom Ford å holde visninger uavhengig av de store moteukene, så vi håper å få se noe fra Ford i løpet av vinteren.

Hovedbilde: Londonfashionweekmens.com

Les også: Svensk luksusmerke går ut av Paris Fashion Week

Siste saker

Mest lest nå
Les mer