Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: HBO

Derfor har Carrie Bradshaw aldri på seg neglelakk

Har du lagt merke til dette?

Mange av oss har sett de seks sesongene av Sex and the City på repeat, og det er jo gjerne sånn at man legger merke til mer og mer for hver gang. Men har du noen gang tenkt over at Carrie Bradshaw aldri har på seg neglelakk? Man skulle jo kanskje tro at hun dro til en neglesalong i ny og ne med tanke på at det meste andre er på stell til enhver tid. Men neida, Carrie sine negler er alltid frie for en manikyr.

Hvorfor det? tenker du kanskje.

I et nytt intervju med Glamour forteller Sarah Jessica Parker hvorfor Carrie Bradshaw aldri fikser neglene sine.

Derfor har Carrie Bradshaw aldri på neglelakk
Har du lagt merke til at Carrie aldri har på seg neglelakk? Foto: James Devaney/WireImage

– Carrie er en skribent, så hun ville opprinnelig skrevet på en skikkelig skrivemaskin, sier Parker.

– Hun ville ha lært å skrive på videregående, og hun var en praktisk skribent og en nødvendig skribent og en romantisk skribent, sier hun videre.

Parker forklarer at manikyr var unødvendig for karakteren hennes fordi «det virket meningsløst fordi det alltid ble ødelagt, og fordi det ville vært et hinder på den raske veien mot tanker som ble skrevet ned».

– Det så bare aldri ut til at det var der Carrie ville bruke tiden sin på å uttrykke seg, sier Parker.

Men sett bort fra at manikyr ikke passer Carries livsstil, forteller Parker at neglelakk heller ikke er ideelt i produksjonsprosessen.

– Vi filmer ikke i riktig rekkefølge. Du beveger deg fra scene til scene, så praktisk talt er det problematisk å ha en farge på neglene som må matche hver eneste scene. Det kommer i veien for hastigheten og økonomien, sier hun.

Derfor har Carrie Bradshaw aldri på neglelakk
Det er flere grunner til at vi sjelden ser Carrie med neglelakk. Foto: HBO

I går var det duket for premiere på And Just Like That sesong 2, og i noen av scenene har faktisk Carrie på seg mørk neglelakk.

– Jeg tenkte at det ville være interessant å gjøre, med tanke på antrekkene og omgivelsene i disse scenene, sier Parker.

Og synet av Parker med mørk neglelakk skal ha sjokkert produsent Michael Patrick King.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

– Jeg tenkte «Wow, hun har på seg neglelakk!». Og det var en mørk neglelakk, noe som var interessant og overraskende, sier King.

Men han påpeker at Carrie tross alt er et spontant vesen.

– Hun bestemmer seg for at «Jeg skal ha på meg dette eller dette. Jeg skal ha på meg et langt tutu-skjørt for å kjøpe kaffe. Og, åh, kanskje jeg tar på meg neglelakk i kveld». Det som er fint med karakteren er at hun ikke er bevoktet av regler. Til og med regler hun selv finner på, sier King.

Les også: Kristin Davis kommenterer Sex and the City-dramaet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer