Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Denne ringen stopper kjæresten din fra å sniktitte på tv-serier uten deg

3060219-slide-s-6-a-british-ice-cream-brand-wants-to-end-netflix-adultery-with-commitment-rings

Har du noen gang catha kjæresten din i å se på Game of Thrones eller Empire uten deg, når dere egentlig skulle se på det sammen?!

Nå har det engelske ismerket Cornetto kommet opp med en løsning; en high tech ring kalt «Commitment Rings» der begge parter må være i samme rom for at en episode av serien skal starte.

Cornetto mener at det å «binge cheate», altså å ha sett voldsomt mange episoder fremover i en tv-serie du og din kjære følger med på, er den verste formen for utroskap. 28 millioner mennesker har ifølge en undersøkelse hos Netflix vært utro mot kjæresten sin på denne måten.

Det kan vel strengt talt diskuteres – eller helt og holdent avkreftes – alvorlighetsgraden av den typen «utroskap», men alle kjenner til hvor gnagende irriterende det kan være.

Ringene er sammenkoblet med streamingtjenester som Netflix, Hulu osv, og det eneste man gjøre er å registere ringene via en app og huke av på serier man vil se sammen. Inne i ringene er det plassert NFC-teknologi, som signaliserer til appen når begge er i nærheten av en av partenes telefoner, og da først loader episodene.

De er ifølge nettsiden ikke leveringsklare enda, og appen er ikke ferdig utviklet, men man kan legge inn e-posten sin for å få beskjed om når de er klare.

Les også: Armbåndet som redder deg i nøden

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer