Den svenske supermodellen har sluppet sin egen jeanskolleksjon

I samarbeid med amerikanske J Brand. Se kolleksjonen her.

Elsa Hosk startet sin karriere som modell i tenårene etter at faren hennes sendte bilder av henne til et modellbyrå. Siden har den svenske blondinen gjort jobber for mange av verdens aller største merker, blant annet Dior, Dolce & Gabbana og H&M. I 2015 fikk hun for første gang kontrakt med undertøysmerket Victoria’s Secret, og har siden vært en av deres engler.

Med utrolige 5,4 millioner følgere på Instagram har Hosk også blitt kjent for sin klesstil. Nå har hun teamet opp med det populære jeansmerket J brand om en samarbeidskolleksjon kalt #TheLittleJean Collection.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Harper’s Bazaar består kolleksjonen av 5 ulike jeansvarianter, som alle sammen er bærekraftige – det ble benyttet 90% mindre vann i produksjonen enn det som er normalt i bransjen – og en skinnblazer og -bukse.

Hosk har i tillegg til å lede designprosessen også tatt den kreative ledelsen hva gjelder lookbooken, som ble skutt av it-fotograf Zooey Grossman.

– Det var kjempeviktig for meg å ha med litt ulike stiler og varianter i denne kolleksjonen slik at enhver kvinne kan føle seg komfortabel og bra, og se fantastisk ut, forklarer hun til Harper’s Bazaar.

Selv har hun sine favoritter i kolleksjonen; The Monday Jean som er en 70-talls inspirert slengbukse, en rundere 80-talls variant kalt The Playday Jean, og en helt rett, grå variant kalt The Sunday Jean.

Kolleksjonen er nå lansert på blant annet på J Brands hjemmesider og via Net-a-Porter.

Se flere bilder fra Lookbooken her:

Les også: Store endringer for det utskjelte undertøy-showet