Den frekke Disney-jenta har landet hovedrollen i Woody Allens nye prosjekt

Bilde: Vmagazine
Bilde: Vmagazine

Under forrige filmfestival i Cannes, røpte Woody Allen at en tv-serie var på vei, og i natt brukte Miley Cyrus Instagram for å meddele at hun skal spille i den kommende serien.

I følge Deadline skal den populære amerikanske artisten spille mot komikeren Elaine May – og Allen selv, som også skal stå for manus og regi.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også : Miley Cyrus solgte Caitlin Jenner-kunst for 500.000

Skjermbilde 2016-01-27 kl. 15.48.05

Cyrus virker selv overlykkelig over å ha fått rollen. Hun skrev følgende under instagram-posten hun delte nyheten gjennom :

«F**k yeah! Jeg er helt stoked over å være med i Woody Allens første serie!! Jeg hadde erklært at 2016 skulle bli året jeg «Chillet som F», men jeg har hatt et portrett av W.A over senga mi i noen år nå, og jeg stirret inn i øynene hans da jeg ble ringt opp angående det å være en del av castet og jobbe med badassen Elaine May og duden selv! 1960zzzzzzz, her kommer jeg!»

Moteinteresserte er blant de som stiller høyest forventninger til hva slags trender serien eventuelt kan etablere. I dag er det vanlig å hente inspirasjon på kryss og tvers av forskjellige tiår. Handlingen i serien skal være satt til 60-tallet.

Innspillingen starter i mars, og den seks episoder lange serien er forventet på skjermen i løpet av året. Det vites ikke noe særlig mer om verken produksjonens plott eller navn.

Woody Allen er kjent for å lansere én film i året og slik han har holdt på siden 1965. Dette er første gang han lager en tv-serie.

 

Les mer: G-Eazy til Melk: – Jenter med slengbukser er forferdelig

Artikkelen fortsetter under annonsen