Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Den første Lanvin-kolleksjonen etter Alber Elbaz

MTM1NzAwMTM2NzY3NTMxNjUx-001

I høst satt hele moteverdenen igjen som store spørsmålstegn da Alber Elbaz ble sagt opp hos Lanvin, etter 14 år som sjefsdesigner. De ansatte stilte krav om å få Elbaz tilbake, til ingen nytte.

Nå venter man på at eierene skal ansette en ny kreativ sjel i Elbaz sted. Foreløpig kreérer to andre ansatte hos Lanvin kolleksjonene, nemlig Chemena Kamali, som jobbet med damekolleksjonene og Lucio Finale, som var leder for veskekolleksjonene.

Her er de aller første bildene av Lanvins Pre-høst kolleksjon for 2016.

Les også : Lanvins ansatte krever Elbaz tilbake

Nylig oppdatert33

 

Kolleksjonen bærer preg av en viktoriansk stil, med mye rysjer, fløyel og tunge stoffer. Kamali har nevnt ‘The new Romantics’ – en 80-talls popkultur bevegelse i England som var kjent for en flamboyant og eksentrisk stil – som inspirasjon for kolleksjonen.

– Vårt fokus har vært på Lanvin-kvinnen, på hvem hun har vært og hvem hun kan bli, men selvfølgelig også på utviklingen hos selve motehuset. Det har handlet om å finne en balanse mellom fundamentet, men også å tenke på hvem den kvinnen er akkurat i dag. Og – hvordan kan man injesere en dose autensitet i det hele? fortalte Kamali i følge Vogue.com

Les også : Dette var motehøydepunktene i 2015

Siste saker

Mest lest nå
Les mer