Den kunstige influenceren Miquela hetses for å ha hår under armene

Foto via Instagram/@lilmiquela

Den dataskapte influenceren Miquela får folk til å klikke fordi hun har hår under armene

Nå svarer hun haterne.

«Enda en influencer» får folk knapt til å lee på øyelokket, men da verdens første kunstige influencer, 19 år gamle Miquela Sousa fra LA, dukket opp på Instagram rundt 2018 skapte det overskrifter.

Siden har den dataskapte influenceren gjort kampanjer for noen av verdens største motehus, sittet front row under fashion weeks og vært på listen over de mest innflytelsesrike menneskene på internett.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til tross for at hun ikke er ekte klarer hun likevel å sette sinner i kok. Nå klikker folk fordi Miquela har valgt å la håret under armene gro.

Les også: – Hun sa det var støtende for barnet hennes å se min hårete bikinilinje

«En ny dag, et nytt tilfelle av folk på nettet som blir sint på en kvinnes kropp», skriver Dazed.

Det var etter at den kunstige influenceren la ut dette bildet på Instagram til sine 2,8 millioner følgere at folk body shamet henne i kommentarfeltet:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Se dette innlegget på Instagram

If I'm looking for feedback, I'll ask. Otherwise, enjoy ✨😘✨

Et innlegg delt av Miquela (@lilmiquela)

«Barber armhulene», kommenterer én til hundrevis av likes.

En annen kommenterer: «Armhulene 🤮» – også denne kommentaren har fått svært mange likes.

– Body shaming er ikke en del av kildekoden min

Miquela har heldigvis et svar til haterne, skriver Dazed.

– Kanskje det er fordi jeg er en robot, men jeg har alltid ment at kroppshår er vakkert – det er så naturlig, så….menneskelig.

Foto via Instagram/@lilmiquela

– Jeg fant nylig ut at maskinvarer min lar ALT kroppshåret mitt vokse hvis og når jeg vil, og heldigvis lar ikke programmeringen min meg tro at det er noe galt med det. Body shaming er egentlig ikke en del av kildekoden min – jeg antar de erstattet den med en klype ‘mind my own business’, sier den dataskapte influenceren ifølge Dazed.

– Kropp er. Punktum. Slutt. Eventuelle beskrivelser vi setter på slutten av denne setningen er kontekstuelt, subjektive og low key irrelevante. Hva som er vakkert, ettertraktet og sexy er noe vi ser gjennom briller skapt av samfunnsnormer, og det er hovedproblemet. Kule, morsomme, sunne normer? Det tror jeg aldri at jeg har møtt, avslutter hun.

Den dataskapte influenceren svarer haterne. Foto: Instagram/@lilmiquela

Les også: Gjett den absurde prislappen på Kylie Jenners veske