Foto via Vogue

De beste januarsalgene akkurat nå

Norsk mote, high street og luksusmerker.

Selv om det nærmest er salg hele året, er det fortsatt to høydepunkter salgsmessig – januarsalget og det store sommersalget.

Her er noen av de beste salgene akkurat nå:

Det florere av salg på nettet, blant annet hos luksusmotegigant Net-a-porter. De startet salget sitt rett før nyttår, og har nå opptil 60 prosent avslag på luksusmerker som Alexander McQueen, Theory og Nanushka, men også skandinaviske favoritter som danske Ganni og norske Envelope1976.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En annen high end-nettbutikk med salg akkurat nå er Farfetch.

YME Universe startet sitt vintersalg før jul, men er du heldig kan du fortsatt gjøre noen kupp både på nett og i butikk.

Luksusbutikken Cavour har også startet salget – her finner du merker som Christian Louboutin, Bally og Victoria Beckham til inntil 30 prosent.

Den danske luksusgruppen Group 88, som står bak noen av de mest eksklusive luksusmerkene i Oslo, har salg i flere av sine butikker. Hos Mulberry på Steen & Strøm for eksempel kan du blant annet finne disse godbitene:

View this post on Instagram

SALE IS ON

A post shared by Group 88 – Luxury Fashion (@group88_norge) on

Steen & Strøm startet forøvrig salget sitt 2. januar. Noen av merkene du finner på salg her er Sandro, BA&SH og Maje – og mange, mange fler.

2. januar var også salgsstart for Høyer Eger. Her kan du finne designermerker nedsatt fra 20 og opptil 50 prosent.

Hos Paleet finner du blant annet tidligere nevnte YME Universe, men kjøpesenteret har også andre butikker som smeller til med januarsalg. Svean for eksempel som fører merker som Acne, Rodebjer og Harris Wharf London.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ferner Jacobsen har også startet salget. Her finne du er rekke eksklusive merker som Boss, Max Mara og Corneliani. Er du derimot på utkikk etter en dress er de verdt å merke seg at de også er spesialister på målsøm.

(Vet du hva du liker og er fan av en merkevare, er det ofte lurt å sjekke hvor du kan få mest for pengene. Det er ikke alltid multibrand-butikkene har de beste tilbudene. Det kan fort lønne seg å sjekke med merkevaren selv.)

En norsk designfavoritt er Cathrine Hammel. Her finner du tidløs design i kombinasjon med gode kvaliteter på salg.

En annen favoritt er danske Day Birger Et Mikkelsen. Norske kvinner elsker danske merker, det gjelder også By Malene Birger. De har begge nå opp til 50 prosent avslag på deler av kolleksjonene sin i butikk. For ikke å snakke om motefavoritt Ganni med salg både online og i butikk.

Svenske Acne Studios begynner salget sitt 3. januar både på nett og i butikk.

https://www.instagram.com/p/B6yxKxmJsl4/

Vil du ha flere norske designermerker på salg, kan det være verdt å ta turen til F5 Concept Store. Her finner du blant annet Cala&Jade, Envelope 1976 og Holzweiler.

Hos Holzweiler er det forøvrig 40 prosent avslag på deler av kolleksjonen både på nett og i butikk.

Les også: Er kommisjonssalg «det nye svart»?