Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rains åpner sin første butikk i Norge

Rains åpner sin første butikk i Norge

Se hvor og når her.

Det danske motemerket Rains ble startet i 2012 med en visjon om å tenke nytt rundt regntøy og spesielt den klassiske regnjakka. De lanserte med kun ett produkt, en poncho. Sesongen etter kom en full kolleksjon med både regntøy, vesker og tilbehør.

Nå åpner Rains sin første butikk i Norge.

Den vil åpne i løpet av sommeren, og skal ligge i Øvre Slottsgate. Der vil den ligge side om siden med andre skandinaviske merker som Acne Studios, Filippa K og Cos som nå åpner ny butikk i sentrum.

– Rains har de siste årene utviklet seg i en veldig positiv retning på wholesale i Norge, og denne utviklingen ønsker vi nå å styrke med egen retail store. Det styrker brandet ved å vise alle kategorier samt dybden av varemerket, sier Kenneth Wilkie i Level Agency som har agenturet på Rains i Norge til Melk & Honning.

– Oslo har lenge vært på Rains sin wish list. Lokasjonen i Øvre Slottsgate, i et område i god utvikling der man kan pleie både lokale kunder og turister, er vi veldig fornøyd med.

Rains har siden 2016 åpnet konseptbutikker i København, Paris, New York og London. Deres første butikk i Norge blir butikk nummer 23 i rekken.

Hovedbilde via Rains.

Les også: Ralph Lauren relanserer ikonisk kolleksjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer