Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Cruz Beckham selger Louis Vuitton-hoodie for 150 000 dollar
(Foto via Instagram @victoriabeckham)

Cruz Beckham vil selge sin ødelagte Louis Vuitton x Supreme-hoodie for millionpris

Skaper reaksjoner.

I fjor ble det kjent at Beckham-familien nå tar over stafettpinnen etter The Kardashians. Stjerneparet David og Victoria Beckham dukker til stadighet opp i rampelyset. Men nå er det deres yngste sønn som skaper overskrifter.

15 år gamle Cruz Beckham får kritikk etter at han forsøkte å auksjonere bort av sine brukte gensere til en svimlende sum.

Genseren, en hoodie fra samarbeidet mellom Louis Vuitton og Supreme fra 2017, skulle auksjoneres bort med en inngangspris på 45 000 dollar eller 150 000 dollar for buy-it-now, skriver Page Six. Det tilsvarer nærmere 1,3 millioner norske kroner.

Den brune hettegenseren med logoprint skal ha vært en personlig gave til Cruz fra Kim Jones som da var kreativ leder for Louis Vuitton.

Dette er genseren Cruz Beckham skal ha forsøkt å selge. (Foto via Instagram @cruzbeckham)

Beckham-sønnen skal ha prøvd å auksjonere bort den sjeldne, men brukte og til dels ødelagte hettegenseren via Instagram-kontoen @sneakerbratz. Innlegget er nå slettet.

Internett er som vanlig ikke nådig, og i kommentarfeltet under både innlegget og i sosiale medier raser debatten.

«Kunne hatt en auksjon for veldedighet… han fikk den gratis… som om han trenger mer penger», skriver en.

«Jeg ville heller hatt på meg en fake enn å betale 150 000 dollar» skriver en annen på Twitter.

«Hvem vil ha denne? Hvis noen er gale nok til å kjøpe den håper jeg den allerede rike Beckham-familien donerer pengene til veldedighet».

I 2019 ble Victoria og David Beckham offisielt dollar-milliardærer. Det er en blanding av Victoria motemerke, Davids gigantavtaler og diverse andre selskaper de to er involvert i, skriver den britiske avisa Evening Standard.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Les også: Datteren til Paul Walker debuterer som modell

Siste saker

Mest lest nå
Les mer