Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Crocs gjør comeback i 2021

Enten du liker det eller ikke.

Om du har høye håp for etterlengtede 2021, er dette kanskje ikke det første du ønsker å høre. Aldri hadde man sett for seg at munnbind skulle bli en helt naturlig del av både hverdagen og antrekket – så kanskje det ikke er så sykt å sprade rundt i crocs igjen?

Men enten du liker det eller ikke, spås det at 2021 blir «crocsens år».

Melk & Honning har tidligere meldt at skoene kom på en åttendeplass over moten vi søkte mest på i 2020. De er med andre ord på listen over most wanted i verden.

Tar over Instagram

Crocsene er allerede å se overalt på Instagram. En rekke influencere og kjendiser har postet bilder med disse skoene den siste tiden. Karoline Dall, Justin Bieber, Ariana Grande og Pharrell Williams er bare noen eksempler.

Og her snakker vi ikke bare om bilder mens de stikker på butikken for sin daglige lockdown-luftetur, men crocs som en del av et chic antrekk.

Alle er kanskje ikke blitt helt overbevist enda – men skoene lever sitt beste liv på Instagram! Se bare her:

Influencer Karoline Dall rocker knallgule crocs i denne looken fra oktober. (Foto via Instagram @karodall)
Pharrell Williams postet bilde av sine old school crocs allerede i mars. (Foto via Instagram @pharrell)

Utsolgt på 90 minutter

Selveste Justin Bieber lanserte til og med en kolleksjon i samarbeid med Crocs og hans eget unisex-brand Drew House i oktober. GQ omtalte dette som det største Crocs-droppet noensinne.

De skrev at man måtte være rask om man ønsket å sikre seg et par. Og ganske riktig: Kolleksjonen skal ha blitt solgt ut på bare 90 minutter!

Justin Bieber i ført crocs fra egen kolleksjon Crocs x JB with Drew House. (Foto via Instagram @justinbieber)

Det er ikke første gang motebransjen prøver å gi crocsene et comeback. I 2017 kom Cristopher Kane med en marmor-printet og krystall-pyntet versjon, mens i 2018 presenterte Balenciaga sine knallfargede plattform-crocs.

Les også
Derfor er Devon Ross motebransjens nye yndling
En crocs med charms fra selveste Balenciaga kom i 2018.

Ser ut til at det var koronapandemien (og en liten dose Bieber) som skulle til for å gi crocs et siste dytt tilbake inn i rampelyset.

De kommer i det minste tilbake på riktig tid, nå som comfort er key som aldri før i hverdagen vår.

Les også: Nå er UGGs tilbake

Siste saker

Mest lest nå
Les mer