Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

COS x Mr. Porter samarbeider om kosete herrekolleksjon

Fredrik Austad for Melkoghonning, 17.oktober 2016

COSxMRPORTER_FINAL_4

COS og Mr Porter lanserer sin andre herrekolleksjon i oktober – denne gangen med fokus på tidløse garderobeklassikere som skal holde deg varm i det kalde vinterhalvåret.

Inspirert til å bygge videre på fjorårets samarbeid, lanserer den svenske kleskjeden COS og nettbutikken MrPorter.com sin andre kolleksjon 27.oktober. Med mål om å kunne tilby en garderobe som dekker den moderne mannens behov, består kolleksjonen av plagg med enkle silhuetter som er lett å kombinere. Varme farger som dus rosa, grå, brun og navy mikses i myke ulltekstiler som kashmir og lammeull.

Kolleksjonen har fått navnet The Art of the Everyday. Hvor det forrige samarbeid var inspirert av den reisende urbane mannen, retter denne sesongen seg mot komfort i hjemmet. Den reisende vender hjem og har latt seg inspirere av sine opplevelser. Han tar med seg farger, teksturer, og visuelle inntrykk, og implementerer dem i sin personlige hverdag. Denne mannen setter pris på detaljer og kvalitet, som også gjenspeiler seg i måten han kler seg på.

COSxMRPORTER 2

Nøkkelplagg er blant annet en dus rosa kashmere crew-neck og en grå cardigan i myk lammeull. Med fokus på skandinavisk minimalisme er den hvite skjorten også å finne i kolleksjon, denne gangen uten krage. Samarbeidet inneholder også sko og funksjonelle reisevesker.

The Art of the Every day er en kuratert kolleksjon som tar utgangspunkt i AW16 linjen vår, og de to trendene “Every Day Decadence” og Future Vision, forteller sjefsdesigner Martin Andersson til Melk&Honning. Vi vil gi nytt liv til de tidløse garderobeklassikerne slik at de lett kan brukes i hverdagen. Fargepaletten reflekterer den nåværende høstsesongen, og er inspirert av maleriene til kunstneren Lynette Boakye, med sine mørke toner og kontrastfarger.

Les også
Balenciaga har sluppet «søplete» veske til 18 000 kroner

COS x MR.Porter kommer til å ligge på samme prislinje som den ordinære COS kolleksjonen, og vil være å finne på i butikk og på nett 27.oktober.

8E27CA50-9DC9-4D85-A867-AE849AD41B8C-2

Les også: COS med konseptuell pop-up i L.A

Siste saker

Mest lest nå
Les mer