Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Christopher Raeburn fortsetter Timberland-samarbeid

Viste under herremoteuka i London

Den britiske designeren Christopher Raeburn fortsetter sitt samarbeid med Timberland også denne sesongen. Raeburn viste sin nyeste kolleksjon under sitt eget merke som en del av den britiske herremoteuka forrige uke.

Norske Nicholas Rokne for Christopher Raeburn.

Med sin AW19-kolleksjon markerer han også tiårsjubileum for motemerket som siden starten har hatt fokus på bærekraft. Denne gangen er intet unntak. Kolleksjonen har fått navnet Ræmade, og er inspirert av merkets arkivdesigns for anledningen re-tolket med nye, innovative materialer og moderne silhuetter. Den utrydningstruede pangolinen – et skjelldyr som er en en egen liten orden med pattedyr – er maskot for jubileumskolleksjonen.

På catwalken gikk blant andre den norske modellen Nicholas Rokne som er signert hos Idol Looks.

Som en del av kolleksjonen viste Raeburn også fortsettelsen av samarbeidskolleksjonen med Timberland – merket han i fjor inntok som deres første globale kreative direktør noensinne. Igjen har de to merkene samarbeidet om både herre- og dameklær, tilbehør og sko. Kolleksjonen består av ikoniske Timberland-silhuetter, blant annet deres Weatherbreaker Jacket, alle re-tolket med typiske Ræburn-materialer som for eksempel gamle militærfallskjermer.

Fra Ræburn x Timberland-kolleksjonen

Kolleksjonen kommer i butikk først i oktober.

Hovedbilde: Christopher Raeburn foran den første samarbeidskolleksjonen med Timberland. Foto: Timberland

Les også: Louis Vuitton bytter ut catwalken med stjernespekket kampanje

Siste saker

Mest lest nå
Les mer