Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Chrissy Teigen svarer haterne. Hun kalles gjerne dronningen av clapbacks
Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Grammy Awards 2021: Chrissy Teigen valgte norsk design fra Kristian Aadnevik

Byttet ut den røde løperen med stuegulvet.

Natt til mandag norsk tid gikk årets Grammy Awards 2021 av stabelen, i en ganske så nedstrippet og koronavennlig versjon med mindre show. Det ble imidlertid ikke spart på kruttet når det kom til hva stjernene hadde på seg.

Her er de fineste antrekkene fra nattens utdeling.

For Chrissy Teigen var den røde løperen byttet ut med stuegulvet. Sammen med ektemannen John Legend, han ikledd Versace, poserte den kvart norske, tidligere modellen foran kamera, og la det ut på Instagram-profilen sin med caption «House Grammys 2021».

Chrissy Teigen hadde for anledningen valgt norsk design signert Aadnevik.

Kjolen som hun valgte var en sort frynsete fløyelskjole med skinndetaljer og paljetter, og er fra merkets AW20-kolleksjon.

Det er imidlertid ikke første gangen Chrissy Teigen går for det London-baserte merkets ekstravagante luksuskjoler. Under fjorårets Oscar-utdeling valgte hun en hvit tyllkjole, da fra merkets SS19-kolleksjon.

Noen av verdens største stjerner har lagt sin elsk på Aadnevik, med bergenseren Kristian Aadnevik og kona Hila i spissen.

Motekjendiser som Rihanna, Beyoncé, Madonna, Rita Ora, Jennifer Lopez, Kendall Jenner, Kaia Gerber og Selena Gomez har alle brukt couture-kjoler fra merket, kjent for sin bruk av lærdetaljer, strutsefjær og glitrende krystaller.

I fjor ble merket kjøpt inn av Nasjonalmuseet her hjemme.

– Å jobbe med couture er kunst, sa Aadnevik til Melk & Honning da.

Les også: Har luksusmerket kopiert dette norske designet?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer