Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Chloë Sevigny. Foto: Zalando
Chloë Sevigny. Foto: Zalando

Chloë Sevigny er stjernen i Zalando sin nyeste kampanje

– Hvert klesplagg vi har representerer en historie og gir et innblikk i hvordan vi lever livene våre.

Skuespiller, regissør og moteikon, Chloë Sevigny fronter Zalando sin nyeste kampanje. Kampanjen Unwrap your Story dykker ned i det personlige forholdet mellom stil og identitet, og Sevigny utforsker ulike sider ved seg selv.

Skuespilleren åpner opp, og deler mer enn hun har gjort tidligere.

Høytiden er en sentimental tid. Det er en tid for å reflektere og takke, og sette pris på menneskene rundt oss som vi elsker. Sevigny håper kampanjen gjenspeiler noen av disse følelsene.

Chloë Sevigny for Zalando. Foto: Zalando
Chloë Sevigny for Zalando. Foto: Zalando

I kampanjen med Zalando tar Chloë Sevigny med oss inn i sin hverdag. Den består av alt fra familiemiddager hjemme, til kvelder på byen med venner, i kombinasjon med en ellers travel livsstil. 

– Hvert klesplagg vi har representerer en historie og gir et innblikk i hvordan vi lever livene våre. Unwrap your Story er en invitasjon til å feire våre ulike identiteter og en reise som jeg er stolt over å være med på, sier Chloë Sevigny. 

Skuespilleren og regissøren ser på seg selv som jordnær.

– Det er morsomt å kle seg fint og være glamorøs, men å ta med komposten til vår lokale avleveringsplass, gjøre husarbeid og ta vare på barnet mitt, er mer tilfredsstillende på dette tidspunktet. Det er mer tilfredsstillende enn mange andre aspekter av karrieren min.

– Jeg har jobbet profesjonelt i nesten 30 år nå, så tid med venner og familie setter jeg veldig høyt, forteller Sevigny.

Chloë Sevigny tar oss med inn i sin hverdag. Foto: Zalando
Chloë Sevigny tar oss med inn i sin hverdag. Foto: Zalando

Mote har alltid vært en av Sevigny sine favorittmåter å uttrykke sine interesser og synspunkter.

– Jeg har prøvd å forbli tro mot meg selv og det jeg liker, uavhengig av andres kommentarer, enten de er ros eller kritikk.

Les også
Ekspertenes beste tips til sminkelooken denne partysesongen

– Farger, stoffer, trykk, designere, og street wear, – alt er veldig viktig for meg. Men det å ha en naturlig følelse av stil, er noe jeg er redd du er født med.

Sevigny forteller videre at det å dyrke og ta seg tid til å presentere seg selv på en bestemt måte, er noe av innsatsen man må legge ned for å føle seg trygg i sin stil.

Mote har alltid vært en av Sevigny sine favorittmåter å uttrykke eller artikulere sine interesser og synspunkter. Foto: Zalando
Mote har alltid vært en av Sevigny sine favorittmåter å uttrykke sine interesser og synspunkter. Foto: Zalando

Når det gjelder det å omfavne ulike sider av oss selv i ung alder, ser Sevigny tilbake og angrer på jobbene og de ulike mulighetene hun ga videre, av ulike grunner.

Skuespilleren sier at hun var veldig beskyttende ovenfor sitt eget image, men samtidig ekstremt kritisk.

– Jeg tror at når du er ung, bør du eksperimentere så mye du kan, prøve nye ting og være leken. Jeg skulle også ønske jeg hadde vært snillere mot meg selv, meddeler hun.

Skuespilleren innrømmer at hun ser tilbake og angrer på jobbene og de ulike mulighetene hun ga videre. 
Foto: Zalando
Sevigny innrømmer at hun ser tilbake og angrer på jobbene og de ulike mulighetene hun ga videre.
Foto: Zalando

Nå er stilen til Sevigny en forlengelse av hennes kjærlighet til klær, spesielt vintage, – og det å være stolt over hvordan hun presenterer meg selv.

– Mine kunstneriske bestrebelser tar mange former. Fra skuespill, til design, til regi, og forhåpentligvis kommer det frem hvordan jeg ser på verden gjennom i hvordan jeg kler meg, forteller skuespilleren.

Stilen til skuespilleren en forlengelse av hennes kjærlighet til klær. Foto: Zalando
Stilen til Sevigny en forlengelse av hennes kjærlighet til klær. Foto: Zalando

Det mange elsker med Sevigny er hvordan hun er autentisk i alt hun gjør.

Selv mener Sevigny at begrepet autentisk har blitt kastet mye rundt i det siste.

Skuespilleren og regissøren tror de fleste er sultne på nye og spennende ting de ikke har sett før. Hennes tidligere arbeid innen film representerer det for mange mennesker, og det vil hun alltid verdsette.

Les også
19 SPM Jule-edition: Julie Varner

– Jeg streber etter å jobbe med mennesker jeg inspireres av. Gjerne de som forteller nye historier, eller historier på måter jeg ikke nødvendigvis har sett før, avslutter hun.

Les også: Harry Styles har klippet av seg alt håret

Siste saker

Mest lest nå
Les mer