Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Chanel

Chanel returnerer til New York

Men ikke for moteuka.

Sesongens internasjonale moteuker er i gang etter at både København, Oslo og Stockholm er over for denne gang. Først ut er New York, som sliter med å holde hodet over vannet med et stadig tynnere program og designere og motehus som flagger ut.

Gode nyheter er det da at Chanel med Karl Lagerfeld i spissen nå returnerer til New York. Men det er ikke for fashion week.

Det erkefranske luksusmotehuset viser nemlig sin Métiers d’Art-kolleksjon først 4. desember. Det skjer på The Metropolitan Museum of Art som huset en utstilling om Chanel i 2005. Samme år viste huset for første gang sin Métiers d’Art-kolleksjon i den amerikanske storbyen, nærmere bestemt på Chanel-butikken på 57th Street før de i 2006 viste sin Cruise-kolleksjon på Grand Central Terminal. Dette blir altså tredje gangen Chanel viser i New York og på Manhattan. Det skriver WWD.

Métiers d’Art-visningene, som ble introdusert av Lagerfeld i 2002, er en pre-fall-visning. Tidligere visninger har blitt holdt i Edinburgh, Salzburg, Dallas, Roma og i fjor i Chanel-sjefens egen hjemby, Hamburg.

Bilde via Chanel

Les også: Hedi Slimane tømmer Celines Instagram-konto

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer