Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Chanel lanserer Coco Neige

Chanel lanserer enda en ny linje

Som om Karl Lagerfeld ikke har nok å gjøre.

Man kan si hva man vil om Karl Lagerfeld, men at han er en mann med mange jern i ilden er det ingen tvil om. Han designer allerede seks kolleksjoner i året som kreativ leder og sjefsdesigner for Chanel i tillegg til for både Fendi og sitt eget selvtitulerte merke. Og, som om ikke det var nok har han nå valgt å lansere to splitter nye linjer for førstnevnte.

Tidligere denne sommeren lanserte nemlig det erkefranske luksusmotehuset badetøyslinjen Coco Beach. Lagerfeld fikk ideen da han ferierte i St Tropez der Chanel-butikken på stedet hadde begrenset med badetøy. Coco Beach ble lansert allerede i juni i år, akkurat tidsnok for sommerferien, og bestod av badedrakter, bikinier, cover-ups, denim og espadriller til strand og vann.

Nå kommer også en helt egen linje til ski og fjell; Coco Neige. 

Det skal være en logisk videreføring av Gabrielle Chanels kjærlighet til friluft og det stadig tilbakevendende innslaget av sportswear i Chanels kolleksjoner. Det er også en videreføring av det franske luksusmotehusets ski og snowboard som ble lansert for et par år siden, men først nå som en helt egen kolleksjon dedisert til vintersport og designet for både løypene og après-ski. Kolleksjonen består av 19 silhuetter skapt av Karl Lagerfeld for å være både estetisk og sporty, og inkluderer både klær, sko, boots, ryggsekker, vesker og shoppers, pilotbriller (med linser i 18-karat hvitt gull) og goggles – alt for å kunne brukes både i og utenfor løypene.

Det er skuespiller Margot Robbie som er ansikt utad for Coco Neige. Se eksklusive backstage-bilder fra kampanjeshooten her: 

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

Alle bilder via Chanel.

Les også: Beyoncé tar kontroll over Vogues september-forside

Siste saker

Mest lest nå
Les mer