Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Zara kopierer Carrie Bradshaw-kjolen
Foto: Instagram/@carriebradshawsc

Zara kopierer den ikoniske Carrie Bradshaw-kjolen fra Sex and the City

Nå kan du gjenskape stilen til Carrie Bradshaw – på budsjett.

Siste episode av Sex and the City-oppfølgeren And Just Like That rullet over skjermen til samtlige Netflix-bingere forrige uke. Serien som har fått ris og ros både for plott, casting og kostymer bød på flere motehøydepunkter.

Deriblant noen av hovedrollen Carrie Bradshaw sine ikoniske nøkkelplagg fra originalserien, som både de blå Manolo Blahnik-skoene, det rocka skinnbeltet med nagler – og ikke minst tylldrømmen av en kjole signert Versace, som hun brukte i Paris i seriens nest siste episode.

For noen har nok serien gitt et nostalgisk savn etter moten (og ikke minst humoren) fra seriens seks første sesonger. Det vet bransjen å spille på.

Nå har Zara laget en kopi av den ikoniske Dior-kjolen til Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw
Den ikoniske aviskjolen dukket også opp i SATC-rebooten. Foto via Grazia

Vi snakker selvfølgelig om halterneck-kjolen dekket med avisutklipp, signert Dior AW2000 under tidligere sjefsdesigner John Galliano (ansiktet til designeren er forøvrig på kjolen også). Den kjolen Carrie Bradshaw har på seg når hun skal be Natasha, Mr. Bigs snart blivende ekskone, om unnskyld for å ha hatt en affære med ektemannen hennes. Nærmere bestemt i sesong 3, episode 17, ifølge Grazia.

Dior
Dior AW20. Foto via Grazia

Zaras versjon er også mini i lengde, men med lange ermer og koster 449 kroner. Og det er ingen tvil om at fast fashion-giganten forsøker å hylle Sex and the City.

I nettbutikken har kleskjeden castet en aldri så liten Carrie Bradshaw-lookalike med langt, krøllete hår. De har også stylet kjolen i ekte Bradshaw-stil med høye hæler. Det eneste som mangler er et Carrie-halskjede.

Zara kopierer kjolen til Carrie Bradshaw

Les også: Netflix lanserer make-up inspirert av Bridgerton

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

Siste saker

Mest lest nå
Les mer