Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rapperen Cardi B har en imponerende samling av Hermès Bikin-bags
Cardi B i Chanel fra topp til tå under moteuken i Paris. Foto: Marc Piasecki/Getty Images

Cardi B viser frem sin Hermès Birkin-samling

«Velg en farge».

I bursdagsgave fra BFF Kylie Jenner fikk Cardi B en blå Hermès Birkin bag. Det var imidlertid ikke den eneste Birkin-vesken rapperen fikk i gave den dagen. Fra sin venner hos Fashion Nova fikk hun en annen i mintgrønn, og selv poserte hun med en tredje på afterpartyet – en regnbuefarget variant med en prislapp på 38 450 dollar, tilsvarende over 350 000 kroner.

Så ja, Cardi B elsker Birkins. Og det er hun ikke alene om. Også Beyoncé, Kate Moss og Kylie Jenner elsker veskemodellen fra det franske luksusmotehuset oppkalt etter den britisk skuespilleren, artisten og modellen Jane Birkin. Kylie Jenner er kjent for å flashe den mildt sagt ganske så imponerende samlingen sin av Hermès-vesker. Hun er også den heldige eieren av varianten som gjerne kalles «verdens dyreste veske», nemlig Hermès Birkin Himalaya-bag.

I et innlegg på sin Instagram deler også Cardi B sin samling. Med caption: «Velg en farge», deler hun 20 av sine favoritter – mange av dem svært sjeldne varianter, skriver Vogue, som er imponert over rapperens samling.

Se dette innlegget på Instagram

Pick a color

Et innlegg delt av Cardi B (@iamcardib)

«Variasjonen i samlingen hennes er beundringsverdig», skriver de, og mener utvalget speiler 28-åringens forkjærlighet for farger, detaljer og sjeldenheter.

«Hermès venteliste er notorisk, men mange av veskene i Cardis samling er spesielt vanskelige å få tak i», fortsetter de, og nevner Hermès-samlere som Kim Kardashian-West, Victoria Beckham og Kylie Jenner. «Men Cardi virker å være fokusert på Birkins spesielt. Selv om man kan spotte et par Kellys på hyllen, har hun vært relativt konsis i sine kjøp», skriver motemagasinet.

Se flere av Cardi B sine favoritt-Birkins her:

Se dette innlegget på Instagram

I love her 😍collectible

Et innlegg delt av Cardi B (@iamcardib)

Foto via Instagram/@iamcardib
Foto via Instagram/@iamcardib
Foto via Instagram/@iamcardib
Foto via Instagram/@iamcardib

Les også: Kim Kardashian-bilder går verden rundt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer