Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Campbell reflekterer over tre tiår i bransjen: – Jeg elsker det forsatt!

980AXx

Foto via Paper

Naomi Campbell er en av tidenes mest ikonisk supermodeller. Hun landet sitt første cover som 16-åring i 1986, og var den første mørke kvinnen til å pryde forsiden av franske Vogue. Campbell har ikke akkurat blitt mindre relevant med årene, da 46-åringen nylig blant annet frontet Rihanna sitt design i Vogue Italia.

Denne måneden er hun også på forsiden av Paper, med teamet «beatiful people». I det tilhørende intervjuet reflekterer Campbell over sine tre tiår i motebransjen, og kan fortelle at hun ikke er det minst lei av den til tider overfladiske industrien, selv om den har forandret seg litt opp gjennom årene.

– Jeg må alltid levere mitt beste, og jeg elsker det fortsatt og entusiasmen er den samme, forteller supermodellen.

9SAD80x

Foto via Paper

En av grunnen til at hun har klart å holde seg relevant såpass lenge i bransjen, er at hun ifølge seg selv omgir seg med vakre mennesker, både på ut- og innsiden, som inkluderer blant annet Rihanna og Riccardo Tisci.

– De er ikke oppmerksomhetssyke, men oppriktige. De er lojale og ærlige, og de er med deg gjennom alt ved å være seg selv og ekte, sier Campbell.

Supermodellen er ikke redd for å miste sin plass i bransjen, og hjelper gjerne unge å komme seg opp og fram.

– Hvis en ung modell spør meg om råd eller om å hjelpe dem, så vil jeg gjøre det. Jeg er veldig støttende når det kommer til unge artister, unge fotografer og unge modeller, forklarer hun til magasinet.

980ASx

Foto via Paper

980Ax

Foto via Paper

980x

Foto via Paper

Les også: Se bildene fra Kate Moss sin aller første photoshoot

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Siste saker

Mest lest nå
Les mer