Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Burger King lanserer bunadsvesken Whopper-veske

Burgergigant lanserer bunadsveske

Få oppskriften her.

Mote møter mat når Burger King lanserer oppskrift på bunadsveske – akkurat i tide for nasjonaldagen. Perfekt for deg som er lei av lavt blodsukker og gnagsår i barnetoget timesvis etter Champagne-frokosten. For ikke å snakke om den evige ventepølsa i kombinasjon med lunken kaffe, lodd som aldri vinner og smeltende iskrem.

I tråd med DIY-ånden som lenge har preget motebildet gir burgergigant Burger King deg oppskriften på hvordan du kan sy din personlige og veldig anvendelige matboks – Whopper-vesken.

Det eneste aberet er at du kanskje risikerer å bli arrestert av bunadspolitiet. Men det er bedre enn å gå sulten på 17.mai.

Slik gjør du:

  1. Bruk en bunadsveske som mal til å klippe ut 2 stk former i ull og 2 stk former i isolerende materiale. Insul-fleece eller thermo isoleringsfôr fås kjøpt i hobbybutikk.
  2. Sy og broder inn mønsteret på ullstoffet med nål og borderingsgarn. Dette bør gjøres før du syr sammen vesken. Det kan være lurt å bruke en syring for ekstra støtte.
  3. Sy sammen 1 stk isolerende materiale og 1 stk ull. Gjør dette to ganger.
  4. Gjør det samme med ullstoffet ved å legge ullsidene mot hverandre. Sy sammen langs kanten helt opp til X-merket på malen.
  5. Vreng vesken slik at det isolerende materialet kommer på innsiden og ullen kommer på utsiden.
  6. Fest en veskelås på for å kunne lukke vesken. For å feste vesken til bunaden kan du sy på en hempe på baksiden, eventuelt en snor/lenke til å ha over skulderen. Du kan også bruke en borrelås, knapp, magnet eller glidelås for å lukke vesken. Kun fantasien setter grenser her.
  7. Det aller viktigste: Kjøp en Whopper, legg den i vesken og ha en strålende nasjonaldag!

Siste saker

Mest lest nå
Les mer