Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Emma Corrin skal spille hovedrollen i Lady Chatterley's Lover
Foto: Glass Magazine

Blir Lady Chatterley’s Lover like populær som Bridgerton?

Netflix kommer med nytt britisk drama.

2020 ble det store året for å seriebinge. Netflix kom med serier som Emily in Paris, The Queens gambit og Bridgerton, hvor alle ble store favoritter for koronaleie nordmenn.

Bridgerton ble fort en seersuksess med sine hete kjærlighetsscener, inkluderende cast, flotte kostymer og sladder, og nå gjør Netflix det igjen.

De har nemlig kjøpt rettighetene til den skandaløse romanen «Lady Chatterley’s Lover», skrevet av D.H. Lawrence og utgitt på 1920-tallet.

Den kommende serien skal finne sted på den engelske landsbygda og forbudt kjærlighet og intriger står i fokus.

Les også: Nå kommer serien om Carolyn Bessette og John F. Kennedy Jr

Lady Chatterleys’ Lover følger en kvinne ved navn Constance Chatterley, som lever i et ustabilt, mislykket ekteskap med den velstående Sir Clifford. Han er lam fra livet og ned og bruker mesteparten av tiden på å lese og ignorere henne.

I takt med at forholdet skranter, faller Constance for eiendommens kjekke skogvokter Oliver. De to går inn i et hemmelig og rykende hett forhold. Men tør hun å forlate tryggheten og ekteskapet for ekte kjærlighet?

Det er med andre ord tid for et godt gammeldags britisk drama som byr på hete kjærlighetsscener, vanskelige valg og den britiske overklassen.

Med flere av de samme ingrediensene som gjorde Bridgerton så populær, ligger alt til rette for at Lady Chatterley’s Lover blir Netflix nye seerfavoritt.

Nå er det også blitt kjent at Emma Corrin, mest kjent som prinsesse Diana i The Crown, skal spille hovedrollen i den kommende serien.

Emma Corrin som prinsesse Diana i The Crown. Foto: The Crown/Netflix

Golden Globe-vinneren går dermed fra å spille rollen det ene ulykkelige ekteskapet til det andre.

I The Crowns femte sesong, som kommer ut neste år, har Corrin blitt erstattet av den eldre skuespilleren Elizabeth Debicki.

Les også: Hvem er egentlig Elizabeth Debicki som skal spille Diana i The Crown?

I Lady Chatterley’s Lover vil også skuespiller Jack O´Connell, kjent fra blant annet Unbroken og ´71, Skins og Rising Stars Matthew Ducket spille to av rollene.

Det er foreløpig ikke kjent hvilke det er snakk om.

Netflix har ikke startet produksjonen enda, men kunngjorde at de vil begynne så smått i høst. Hvis alt går etter planen, kan vi forvente en utgivelse sent i 2022.

Mens vi venter i spenning kan vi glede oss over at innspillingen av Bridgerton sesong 2 er i full gang.

Netflix annonserte i april, til manges skuffelse, at Regé-Jean Page, som spilte hertugen av Hastings, ikke vil være med i sesong 2.

I sesong 2 rettes nemlig blikkene mot Lord Anthony Bridgerton. Han var i første sesong involvert med en operasanger i smug. Nå er han på søken etter en såkalt vicomtesse, visegrevinne på norsk.

Skal man tro Lady Whistledown, som er seriens kjendisjournalist og sladrehank, vil den nye sesongen by på like mye, ja, kanskje til og med enda mer intriger og romantikk.

Les også: Nå lanserer Netflix-serien Bridgerton skokolleksjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer